Helaas het verkeerd product gekregen (merk) . Hier kwam ik pas later na achter. Ook kreeg ik het product pas weken nadat ik deze besteld had.
w.steentjes
Prima bedrijf, alles netjes verzorgd
Lisette Dol
Zeer goed
Bouwbedrijf D. Harman
Megadump
Zeer slecht
Geert Schattenberg
Product was een kraan voor WC-wastafel en het was duidelijk een misbaksel: de halfduimse schroefdraad was niet volledig zodat de kraan niet heelemaal ingedraaid kon worden.
L.
H.Gouwens
Product besteld. Bleek niet voorradig. Fabrikant zou leveren, maar bleef lang duren. Door bemiddeling van uw bedrijf toch daarna snel geleverd.
Pj
Goed bedrijf maar een beetje teleurgesteld dat ik na 6 weken nog niet al mijn spullen heb!
Jansen
Een grote bestelling geplaatst. Echter achteraf bleek één en ander niet op tijd geleverd te kunnen worden. Uiteraard werd er een alternatief voorgesteld door M.D. Maar wel één die vele euro 's...Een grote bestelling geplaatst. Echter achteraf bleek één en ander niet op tijd geleverd te kunnen worden. Uiteraard werd er een alternatief voorgesteld door M.D. Maar wel één die vele euro 's duurder was! Van onze zijde voorgesteld om het verschil te delen, maar hierop werd met een stugge houding op gereageerd. Alle alternatieven aangeboden door M.D. waren dik €100,- duurder. Toen voor M.D. bleek dat ik niet zwichtte voor deze verkoopmethode, werd er door hun ook niet meer gereageerd op voorstellen of andere alternatieven.