De tegels waar ik mijn zinnen op gezet had waren overal uitverkocht en de producent kon ze pas over vijf maanden weer leveren. Toch maar besteld omdat ik ze echt graag wilde hebben. Bij Tegeldump Wormer waren ze 20% goedkoper dan bij alle concurrenten, dus daar de bestelling geplaatst. De volgende dag werd ik gebeld door Patrick die vroeg of ik zeker wist dat ik zo lang wilde wachten. Ik bevestigde dat. Een paar dagen later belde hij weer. Het had hem niet lekker gezeten, dus hij heeft alle groothandels afgebeld en toch nog ergens wat voorraad gevonden. Ik kreeg het binnen een paar dagen geleverd. Top service Patrick!! Ben echt superblij!!!
Particulier
Goede aankoop gedaan, vriendelijke medewerker.
Ed
Prima geholpen in de winkel en daarna via website besteld.keurig netjes verpakt en geleverd
Van Lieshout
Een toiletpot besteld. De bezorging ervan verliep vrij onduidelijk en stoef. Toilet is niet geleverd op afgesproken tijd. Geen track en tracé. 2 dagen later geleverd na communicatie met megadump...Een toiletpot besteld. De bezorging ervan verliep vrij onduidelijk en stoef. Toilet is niet geleverd op afgesproken tijd. Geen track en tracé. 2 dagen later geleverd na communicatie met megadump eindhoven. Zij zijn zowel telefonisch en mail goed bereikbaar. Maar de communicatie tussen hen en de leverancier verloopt alles behalve goed. Toilet was zonder verpakking afgeleverd op de stoep voor de deur. Er zat een beschadiging op de bovenkant. Wederom was megadump eindhoven goed bereikbaar en werd met mij een omruilafspraak gemaakt. Wederom komt er niemand. 2 dagen gewacht, niemand. Weer gebeld. Was een communicatie probleem met leverancier. We zijn nu nog in afwachting op de levering van de nieuwe pot. De beschadigde is inmiddels opgehaald. Zonder dat dit trouwens afgesproken was. Maar we hadden de pot nog buiten liggen.
P.Boogaard -Groeneweg
Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel
H. van Haaften
Prima verlopen, alles correct.
Blommaart
Alles op dolletjes gegaan Heel goed geregeld
Sandra J
De naam doet anders vermoeden maar de geleverde priducten zijn perfect en de service ook.