Debbie den Oudsten

Hele goede ervaring. Online besteld, tijdig geleverd en daarna goede service toen bleek dat we niet alles in de juiste maten hadden besteld.

Cees

Prima, niets op aan te merken

Mijnals

Helaas niet tevreden

Feenstra

Snelle levering en goed retourbeleid

Marjanne

Een bestelling gedaan op donderdag welke niet volgens afspraak de volgende dag werd geleverd. Telefonisch die vrijdagmiddag het bedrijf niet kunnen bereiken. Op zaterdagmorgen wel contact gehad... Een bestelling gedaan op donderdag welke niet volgens afspraak de volgende dag werd geleverd. Telefonisch die vrijdagmiddag het bedrijf niet kunnen bereiken. Op zaterdagmorgen wel contact gehad waarop ik een mail moest sturen waarna hun de maandag erop contact met de leverancier zouden opnemen. Vervolgens weer zelf op maandagmiddag contact moeten opnemen waarna ze op dat moment met de leverancier gingen bellen en waarop ik te horen kreeg dat de bezorgdienst bij ons langs was geweest maar dat er niemand thuis was. Er word niet gewerkt met een track en trace code. Uiteindelijk is het product dinsdag afgeleverd, helaas te laat waarop ik genoodzaakt was ergens anders hetzelfde product te halen. Alles teruggestuurd maar omdat ik het adres op de verpakking had geschreven houden ze 30% in omdat ze volgens hun zeggen het product niet meer kunnen verkopen. Een hele dure doos dus!!!

Mike O

Mijn ervaring met megadump wormer is in een woord TOP
Mijn ervaring met megadump wormer is in een woord TOP
super leuk personeel stuk voor stuk toppers geven goed en deskundig advies een dikke 10 voor de toppers van megadump wormer bedankt voor alles toppers!

Hans Balvert

Netjes te woord gestaan en mijn bestelling keurig optijd geleverd.

Wat ze beloven doen ze ook

harry Dekker

Duidelijke communicatie,levering zoals het hoort

Frans de K.

Onlangs hier onze badkamer uitgezocht. Heel fijn geholpen door de toppers van Megadump Wormer. Vriendelijk en totaal niet opdringerig. Een dikke tien.