Uistekend ervaring alles word goed uitgelegd erg kundig personeel en voor alles weten ze een oplossing is zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen wij genieten van onze prachtige badkamer...Uistekend ervaring alles word goed uitgelegd erg kundig personeel en voor alles weten ze een oplossing is zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen wij genieten van onze prachtige badkamer megadump wormer super bedankt voor alles
Van de kamp
Zeer vriendelijk en meedenkend. Met hun advies spaar je geld uit. Top bedrijf
Kees van Dam
Waardeloos. Wacht al weken op mijn artikel. Er achteraan gebeld en ze zouden terugbellen. Helaas nog niet gebeurt.
Lind
Snelle levering, maar beschadigd product. Meteen bij levering een ticket aangemaakt maar blijkbaar werkt dat systeem niet want we kregen hier geen reactie op. Uiteindelijk maar rechtstreeks...Snelle levering, maar beschadigd product. Meteen bij levering een ticket aangemaakt maar blijkbaar werkt dat systeem niet want we kregen hier geen reactie op. Uiteindelijk maar rechtstreeks gemaild. Ze geloofden ons niet, dat het product al beschadigd was bij levering. We moesten de douche wel neerzetten want we zaten zonder douche. Ze hebben ons nog aangeboden de beschadigde panelen nieuw te kopen. Dat vonden wij niet de juiste oplossing aangezien wij dan nog meer kosten moesten maken. Uiteindelijk zijn we tot een oplossing gekomen. Ze reageren snel op mail en willen meedenken.
Petra van Haren
Perfecte levering van tegels. En mijn contact met de klantenservice toen ik even dacht ze te moeten retourneren (wat later niet doorging) was erg prettig: ondanks dat ik even buiten de retourtermijn...Perfecte levering van tegels. En mijn contact met de klantenservice toen ik even dacht ze te moeten retourneren (wat later niet doorging) was erg prettig: ondanks dat ik even buiten de retourtermijn contact opnam, was men toch bereid met me mee te denken en kwam er snel een akkoord voor de retour. Gelukkig hoefde ik hier achteraf toch geen gebruik van te maken.
Ernest van Langelaar
Mooi bedrijf correcte levering
Arjen
Als er iets is beschadigd, duurt het wel erg lang voordat er actie wordt ondernomen. op moment van schrijven: na 1.5 week nog steeds geen duidelijkheid.
Nelis Pastijn
Alles goed bezorgd
Coolen
Netjes te woord gestaan ter zake kundige medewerker en correcte afhandeling order