Oussoren Vinkeveen

Ik had een complete douchecabine besteld en er 1 uitgekozen die met 3 dagen leverbaar was, ivm een te bouwen noodwoning voor vluchtelingen.
de bak bleek pas 5 weken later te komen.
gebeld,...
de bak bleek pas 5 weken later te komen.
gebeld, naar een medewerker of ik mijn cabine kon wijzigen voor een ander, die duurder was maar wel snel geleverd kon worden.
dat kon, en ik hoefde niks bij te betalen

Ingrid

Goede service en goede prijs! Ik werd netjes op de hoogte gesteld wanneer mijn bestelling geleverd zou worden.
Top!

Ik heb besteld maar niet ontvangen!! en ook krijg ik steeds afterpay om te betalen.

Hhm Rosendaal

Goede site goede prijs maar niet compleet geleverd de slangetjes van de muurplaat naar de kraan zaten er niet bij heb ik gebeld nou kreeg een lijst met opdrachten foto.s maken doorsturen van... Goede site goede prijs maar niet compleet geleverd de slangetjes van de muurplaat naar de kraan zaten er niet bij heb ik gebeld nou kreeg een lijst met opdrachten foto.s maken doorsturen van aflevering en dan werd het in behandeling genomen kon wel een week duren

S van den Berg

Super bedrijf! Ook de medewerkers zijn vriendelijk en bekwaam. Heel fijn behandeld en een mooie badkamer uitgekozen. Mocht ik een nieuw huisje hebben, kom ik zeker weer terug!

School

Goed snel geleverd

Walraven

Fijne vlotte levering , na twijfel over de juiste plaatsing een prettig advies en helder linkje van een filmpje voor montage opgestuurd gekregen.
Top

Lianka

Ervaring met dit bedrijf was goed

H.D. Hartman

Snelle en correcte aflevering