Megadump biedt producten op de website aan die niet op voorraad zijn en laten dan de leverancier de order afhandelen. Megadump volgt de order niet en nemen geen verantwoordelijkheid voor de...Megadump biedt producten op de website aan die niet op voorraad zijn en laten dan de leverancier de order afhandelen. Megadump volgt de order niet en nemen geen verantwoordelijkheid voor de afhandeling. Goede prijs kwaliteit verhouding, maar ik wacht na een maand nog steeds op een voorraad product.
Bruin
Nog steeds geen levering
Karin Sluijs
Zeer goed
David Thomason
Fijne Winkel met hele fijne meedenken de medewerkers en een scherpe eerlijke prijs
smit hj
Een bestelling geplaatst en ontvangen in zeer goede staat ik had een inloopdouche besteld nou het was perfect ingepakt en op tijd geleverd beschrijving was perfect en ook alles wat er bij...Een bestelling geplaatst en ontvangen in zeer goede staat ik had een inloopdouche besteld nou het was perfect ingepakt en op tijd geleverd beschrijving was perfect en ook alles wat er bij hoorde zat er bij tot zelfs wat gereedschap samengevat in 1 woord geweldig
M.E. Voerman
Goed bereikbaar, zeer snel geleverd en een fantastisch product voor een fantastische prijs!
Wilbert en Elisa
Geweldige service! In 2018 een complete badkamer besteld. Nu hadden wij gekozen voor mat zwart kranenwerk. Na verloop van tijd begonnen ze toch iets wat te verkleuren en af te bladeren. Ons destijds...Geweldige service! In 2018 een complete badkamer besteld. Nu hadden wij gekozen voor mat zwart kranenwerk. Na verloop van tijd begonnen ze toch iets wat te verkleuren en af te bladeren. Ons destijds ook verteld dat ongeacht de fabrikant de kans aanwezig was dat dit kon gebeuren. Enfin, toch maar eens contact gezocht met Megadump. 1 mailtje met een aantal foto's door gezonden en 3 dagen later onder coulance een complete set afbouw delen toegezonden gekregen. De douche en wastafel kranen zijn weer helemaal nieuw! Dit is wat ik noem service en hier kunnen een hoop andere bedrijven een puntje aan zuigen. JONGENS HARTELIJK DANK!! Mocht ik in de toekomst aan een nieuwe badkamer toe zijn weet ik zeer zeker de weg wederom te vinden.