Claudia Stoffer

Erg goed! Hier kunnen een boel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik kan me niet voorstellen dat de negatieve reviews hier van echte klanten zijn. Alle werknemers zijn allervriendelijks en proberen... Erg goed! Hier kunnen een boel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik kan me niet voorstellen dat de negatieve reviews hier van echte klanten zijn. Alle werknemers zijn allervriendelijks en proberen altijd mee te denken.

Willemse Bouwconsult

Prima afhandeling van bestelling

Ad Bes

Prima voor elkaar

P.Arts

Goede service en snelle levering

Leoniek

Slecht bedrijf.
Informatie over retotouren staat nergens duidelijk aangegeven.
Retourtermijn van 14 dagen is nodig om uit te zoeken hoe je moet retouren.
Na belletje met het...
Slecht bedrijf.
Informatie over retotouren staat nergens duidelijk aangegeven.
Retourtermijn van 14 dagen is nodig om uit te zoeken hoe je moet retouren.
Na belletje met het bedrijf, blijkt dat retourzending van tegelprofielen 50-60 euro gaat kosten ERG JAMMER!

Michel

Snelle levering tegen goede prijs

Gerard Bolwerk

Bestelde materiaal snel geleverd , bij open maken bleek dat gootsteen beschadigd was . Naar contact hebben gehad dmv e-mail is snel weer nieuwe geleverd .
Keurig afgehandeld?

Klacht

Super slecht, ik heb een bad Bucket besteld en wacht nu al bijna 3 weken op het bad. Ik heb telefonisch en per mail al 4 verschillende smoesjes gekregen. Er komt niks van terecht. Bad is nog steeds... Super slecht, ik heb een bad Bucket besteld en wacht nu al bijna 3 weken op het bad. Ik heb telefonisch en per mail al 4 verschillende smoesjes gekregen. Er komt niks van terecht. Bad is nog steeds niet bezorgd.