Levering zoals beloofd, maar het product was wel erg vuil.
Via de website een toiletbril besteld. Via e-mail op de hoogte gehouden van de vertraagde levering. Uiteindelijk het product ontvangen, wat niet bleek te voldoen aan de beschrijving (bleek een...Via de website een toiletbril besteld. Via e-mail op de hoogte gehouden van de vertraagde levering. Uiteindelijk het product ontvangen, wat niet bleek te voldoen aan de beschrijving (bleek een goedkopere variant zonder softclose). Telefonisch contact gezocht en kreeg de opties of een tegemoetkoming te ontvangen of het product retour te sturen. Nu in afwachting van het retour krijgen van mijn geld.
Smulders
De eerste order ging niet helemaal goed, maar werd super netjes en snel opgepakt.
Stefani
Fantastisch geweldig snel en ik ben supperrrr met mijn inklap badkuip en vriendelijke mensen en service ☺
Oosterveld
Top service
Superbedrijf alles netjes afgehandeld duidelijke korte lijnen tussen klant en bedrijf
Helaas geen goede ervaring, hoewel ik wel vriendelijk te woord ben gestaan aan de telefoon. Wat dat betreft goede service. Maar helaas werd er twee keer toe een fout gemaakt in de levering vanuit...Helaas geen goede ervaring, hoewel ik wel vriendelijk te woord ben gestaan aan de telefoon. Wat dat betreft goede service. Maar helaas werd er twee keer toe een fout gemaakt in de levering vanuit een fabrikant van megadump, hierdoor (na 4wkn) de artikelen niet op tijd in huis. Voor mij mocht alles retour!
Rebel
Mijn ervaring is niet echt positief want ik heb op 17-8 iets besteld en tot op heden niets ontvangen, dus echt positief ben ik niet.