Ik ben heel erg goed geholpen. Dit bedrijf raad ik zeker aan als het om service gaat. Het product dat ik wilde hebben was op locatie wormer niet aanwezig en moest van een andere locatie komen. Dit...Ik ben heel erg goed geholpen. Dit bedrijf raad ik zeker aan als het om service gaat. Het product dat ik wilde hebben was op locatie wormer niet aanwezig en moest van een andere locatie komen. Dit kon kosteloos en ik werd vriendelijk geholpen. Ik heb al een paar keer wat gekocht bij de mega dump. Een perfecte service.
Ik was aanvankelijk verbaasd omdat het aangeboden artikel niet leverbaar zou zijn maar Megadump heeft dit probleem prima opgelost en het artikel is inmiddels geleverd.
Kiewiet
Goed geholpen en bestelling werd snel geregeld en verstuurd
B. De Boer
Goede en snelle levering. De mogelijkheid om via afterpay te betalen is ook erg fijn.
Pieter Oskam
Het inbouwresevoir wat wij hadden week af van de handleiding. De afmeting van de te boren gaten komen niet overeen en ook de montage beugels zijn anders. Het hele ding is geïnstalleerd en nu heb ik...Het inbouwresevoir wat wij hadden week af van de handleiding. De afmeting van de te boren gaten komen niet overeen en ook de montage beugels zijn anders. Het hele ding is geïnstalleerd en nu heb ik onderdelen over. Dit ligt aan de verkeerde handleiding die geberit in de doos heeft gestopt en niet zozeer aan megadump, maar moet toch ergens mijn ongenoegen kwijt.
Jan van den Berg
Na eerdere online aankopen nu naar de showroom in Wormer gegaan. Vrij snel na binnenkomst aangesproken door Ernst. Deskundig te woord gestaan. Ernst weet waar hij het over heeft. Uiteindelijk de...Na eerdere online aankopen nu naar de showroom in Wormer gegaan. Vrij snel na binnenkomst aangesproken door Ernst. Deskundig te woord gestaan. Ernst weet waar hij het over heeft. Uiteindelijk de winkel verlaten met meer artikelen dan aanvankelijk de bedoeling was. Complimenten voor Ernst.
Snelle levering, prima kastje van goede kwaliteit. En ook nog voor een goede prijs.
Erg positief en professioneel.
Mprinse
John Janssens
Keurige afhandeling goede afspraken en snelle levering