De bestelling is keurig en op tijd afgehandeld. Netjes verpakt en daarna een duidelijke en overzichtelijke factuur.
Ik heb ombouw voor toilet bestelt bij megadump Wormer. Ik ben heel blij met het product ik vind dat ze hele uitstekende service hebben het product in goede staat bezorgd. volgende keer weet ik al...Ik heb ombouw voor toilet bestelt bij megadump Wormer. Ik ben heel blij met het product ik vind dat ze hele uitstekende service hebben het product in goede staat bezorgd. volgende keer weet ik al waar ik ga bestellen!
Cor Corbet
Goed en snel, duidelijke site
van der Voort
Te laat geleverd.
John van der Veer
Makkelijk bestellen, ruim assortiment en snel bezorgd. Ga zo door!
Martin Korpershoek
Zeer goed geholpen en prijs kwaliteit zeer gunstig. Alleen bezorgen is een beetje een tegenvaller chauffeur zetten het pakket voor de deur en hielp niet en in je eentje is dat geen doen dus de...Zeer goed geholpen en prijs kwaliteit zeer gunstig. Alleen bezorgen is een beetje een tegenvaller chauffeur zetten het pakket voor de deur en hielp niet en in je eentje is dat geen doen dus de hele dag met alle gevolgen buiten gestaan op de openbare weg.
Goede kwaliteit snelle levering
Piet de Breuk
Zeer goede ervaring. Zeer snelle levering na bestelling.
Bvba Van der Haegen
Bestelling en levering zeer snel en goed verlopen , beter dan vooropgesteld .
anton
Douche hoek kwartrond besteld eerst was er een verkeerde bak bij maar alles terug gestuurd gelijk met de vracht wagen, 2 dagen later werd ik gebeld en is de cabine alsnog in de juiste samenstelling...Douche hoek kwartrond besteld eerst was er een verkeerde bak bij maar alles terug gestuurd gelijk met de vracht wagen, 2 dagen later werd ik gebeld en is de cabine alsnog in de juiste samenstelling geleverd.