Snelle service compleet product voor een scherpe prijs
Snel en nette levering!
Monique
Keurig en snel geleverd!
D kamphuis
Bath bucket gekocht, top alles erbij, optijd bezorgd.
W.B.
Vriendelijke medewerkers en een snelle levering. Ook de retour betaling zeer vlot.
Annemiek
Prima service
Mima
Ik heb het al aanbevolen aan vrienden en familie, goed bedrijf met een goede service en een product waar ik erg blij mee ben en wat boven verwachting is!
Bunkelm@ns
Goede en vlotte communicatie via de telefoon. De badkamer/douche nis was niet in de bestelde kleur aanwezig, deze moest dus gepoedercoated worden. Excuses van de verkoper en na een aantal...Goede en vlotte communicatie via de telefoon. De badkamer/douche nis was niet in de bestelde kleur aanwezig, deze moest dus gepoedercoated worden. Excuses van de verkoper en na een aantal dagen werd de nis netjes in de juiste kleur geleverd. Complimenten voor de Megadump Wormer!!
Via interne doucheglijstang besteld. Werd mij verzekerd, zowel via de site als telefonisch dat hij de volgende dag afgeleverd zou worden, via Post.nl. kwam echter pas na 3 dagen via DHL.