Hans Keller

Zeer goed zowel als in de telefonische service en informatie voorziening als in de afhandeling van de bestelling.
Geheel zeer goed verpakt en volledig compleet met goede beschrijving geleverd. Dit is een zeer positieve ervaring in vergelijk met andere bedrijven om online te bestellen.

inge

Meer dan tevreden! Uitstortgootsteen besteld. Verbouwing liep uit en daarom pas laat de gootsteen uit de verpakking gehaald. Helaas zag ik toen beschadiging. Balen, want ben veel te laat voor... Meer dan tevreden! Uitstortgootsteen besteld. Verbouwing liep uit en daarom pas laat de gootsteen uit de verpakking gehaald. Helaas zag ik toen beschadiging. Balen, want ben veel te laat voor reclamatie. Maar supernetjes opgelost door Megadump. Echt goede service.

Snelle levering, fijn product! Goed bad voor n mooie prijs. Dank u.

Ik kreeg pas drie dagen later mijn levering terwijl het op voorraad was.

Super netjes behandelt erg vriendelijke mensen

Homeland II

Snelle levering van harte aanbevolen.
Goede feedback.

marlies karsten

Heel erg tevreden. Mijn gekozen product zou later geleverd worden, hierover werd gebeld, er werd een alternatief gezocht, deze was goedkoper, meteen geld terug, kortom super

M.O.M

Prima, snelle nette levering.