Ik ben tevreden . Had een zitbad besteld . Bij uitpakken bleek hij niet compleet te zijn . Ik heb telefonisch contact opgenomen en werd super vriendelijk te woord gestaan . De ontbrekende delen had...Ik ben tevreden . Had een zitbad besteld . Bij uitpakken bleek hij niet compleet te zijn . Ik heb telefonisch contact opgenomen en werd super vriendelijk te woord gestaan . De ontbrekende delen had ik de volgende dag in huis .
Super! Gelijk bij het openen zag ik dat er rare vlekken op het badje zaten. Vervolgens heb ik met ze gebeld en gemaild en ben ik vriendelijk geholpen. En kwamen ze met een goede oplossing! Dus top!
Rosalie Dicker
Leuk badderbadje voor een schappelijke prijs
j.meijlink
Verwerking bedrijf goed transport onbeleefd en niet meewerkend
Good service, fast delivery
Super snelle bezorging. Top!
Elin
Prima bedrijf, ze bellen zodra de bestelling ingepakt is en verstuurd wordt. Zal hier zeker weer een bestelling plaatsen!
Cherryl
Qua communicatie ontbreekt het hier, want ik moest zelf achter mijn vertraagde bestelling aan. Er was blijkbaar een storing, maar Megadump had dit zelf al veel eerder aan mij moeten communiceren.
Bieke Wijnhoven
Ben erg tevreden. Bestelling was zoek geraakt bij post.nl. Gelijk werd het opnieuw verzonden.