Janneke

Het blad is leuk, de levering altijd te laat

Tesse vriesema

Het is een heel leuk blad. Ik ben altijd blij met de posters. Vrijdag hadden we een meidenavond in de bios. Samen met mijn 2 buurmeisje hier naartoe geweest. Het was erg gezellig.

Wat leuk om te lezen! 💛

D.m. de Peffer

Onze 12 jarige adoptiedochter kreeg 2 jaar geleden een jaar abonnement voor haar verjaardag, en buiten het feit dat het een super leuk en gevarieerd blad is. Heeft het haar ook enorm geholpen op... Onze 12 jarige adoptiedochter kreeg 2 jaar geleden een jaar abonnement voor haar verjaardag, en buiten het feit dat het een super leuk en gevarieerd blad is. Heeft het haar ook enorm geholpen op vele gebieden. Zo is het lezen beter gegaan ze leerde knutselen/ bakken en ook kreeg ze kennis en interesse in mode. En dit onderandere door jullie blad. Verder hebben vaak hebben we de grootste lol om de verhalen die je zelf moet invullen achter in jullie blad. Dat is echt ons moeder/ dochter momentje.. en het is vaak een feestje als hij in de bus valt er er zit weer een leuke poster of cadeautje in. Kortom een super blad, en we hebben hem na haar 1ste jaar abonnement hem weer verlengd. Want dat was toch iets waar ze heel blij van werd.

Wat fantastisch om te lezen! Wij wensen haar nog veel plezier met MEIDEN! 💛

Julia Nijmeijer

Ik vind meiden magazine leuk voor jong en oud! De gratis cadeautjes zijn ook superleuk! Ik verheug me elke maand op een nieuwe magazine!

Hihi, leuk om te lezen! 💛

M. Van Benthum

Ik heb dit abonnement voor mijn 8 jarige dochter aangeschaft en ze vind het helemaal geweldig. Ze is iedere keer weer super blij als er een nieuwe meiden in de bus valt

Fijn om te lezen! Wij wensen jouw dochter veel plezier met MEIDEN! 💛

Jacqueline v Renesse

Leuk , gezellig, leerzaam , spannend , altijd leuk hebbedingetje erbij , veel lees en kijkplezier , uitdagend, uitnodigend , en nog veeeeel meer ...

Wat een fantastische review! Bedankt! 💛

Mycke Bösing

Erg leuk magazine met veel afwisseling in verhalen en er zit iedere keer een leuk cadeautje bij. Mijn dochter van 11 is erg blij met Meiden en heeft haar vriendinnen ook al aangestoken.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jouw dochter heel veel leesplezier! 💛

Tara

Onze dochters (9 en 11 jaar) hebben allebei een abonnement, samen doen vonden zij geen optie want er zit iedere keer een leuk cadeau bij! Zodra het magazine op de deurmat valt wordt het gelijk... Onze dochters (9 en 11 jaar) hebben allebei een abonnement, samen doen vonden zij geen optie want er zit iedere keer een leuk cadeau bij! Zodra het magazine op de deurmat valt wordt het gelijk bekeken. Het zomerboek is bewaard voor de vakantie.

Wat geweldig om te lezen! Wij wensen jouw dochters veel plezier met MEIDEN! 💛

Kaylee Vogelland

Ik vind het een super leuke tijdschrift. Er zijn altijd hele leuke activiteiten die je samen met je vriendinnen of moeder kan doen. De cadeautjes die je krijgt bij het tijdschrift vind ik ook heel... Ik vind het een super leuke tijdschrift. Er zijn altijd hele leuke activiteiten die je samen met je vriendinnen of moeder kan doen. De cadeautjes die je krijgt bij het tijdschrift vind ik ook heel erg leuk.
Als mijn tijdschrift binnen komt wil ik hem meteen lezen. De recepten zijn ook heerlijk.

Hihi, leuk om te lezen! 💛

Rijsbergen