Jenny Sof

Heel mooi blad, mijn kleindochter is er elke maand super blij mee

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen! πŸ’— #superoma

Mellanie

Als verjaardagscadeau gegeven aan mn oppaskind, beste cadeau ever volgens haar dus daarom na eenjarig abonnement haar nogmaals abonnement cadeau gedaan. Iedere maand een cadeau voor haar op deze... Als verjaardagscadeau gegeven aan mn oppaskind, beste cadeau ever volgens haar dus daarom na eenjarig abonnement haar nogmaals abonnement cadeau gedaan. Iedere maand een cadeau voor haar op deze manier.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een leuk cadeau en wat een ontzettend lieve oppas ben jij! πŸ’—

Desteny Cloodt

Fantastisch leuk tijdschrift voor mijn 10 jarige dochter!
En het welkoms pakket ik dacht het zal wel maar echt wat een mooi leuk en goed bruikbaar pakket!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor deze fantastische review πŸ’— #supermama

Lieve

Zeer fijn πŸ₯°

Tamara Brakkee

Erg mooi welkomstpakket gekregen met erg veel leuke dingen voor de jonge meiden!! Het blad valt elke maand netjes op de mat en heb dan weer een blije dochter πŸ₯³

Reactie Meidenmagazine.nl:

En jouw review maakt ons dan weer blij! πŸ’—

Jessica Ruda

Heel goed

Vicky Bellon

Zeer aan te bevelen

Donna

Het is een leuk blad en komt altijd op tijd aan.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat fijn om te lezen πŸ’—

Johanna

Goed, leuk magazine waar met plezier in wordt gelezen

Kuppens Sofie

Elke keer opnieuw kijken mijn dochters uit naar Meidenmagazine. Ze hebben zelfs elk een abonnement zodat ze niets hoeven te delen :-) De posters, de tests, de artikels, alles lezen ze van A tot Z.... Elke keer opnieuw kijken mijn dochters uit naar Meidenmagazine. Ze hebben zelfs elk een abonnement zodat ze niets hoeven te delen :-) De posters, de tests, de artikels, alles lezen ze van A tot Z. Toppie!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochters veel leesplezier πŸ’— #supermama