V.leenders

Top blad!

Dank je wel 💖

Juliëtte Vrooland

(Bewerkt)

Mijn dochter is super blij met haar magazine die zij maandelijks krijgt. Dus wij zijn dik tevreden.

Iziz ter Mul

Leuk magazine mijn dochter is er helemaal blij mee. Abonnement genomen als kerstcadeau met een geweldig rituals pakket als extra cadeau. Ne heeft ze iedere maand een leuk kerstcadeau

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een mooi compliment, dank je wel! Wij wensen jouw dochter heel veel plezier met al haar cadeautjes de komende maanden 🎁.

Angelique

Superleuk blad voor jonge meiden met heel veel tips en ook leerzame dingen waar jonge vrouwen veel aan hebben

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een lief compliment, dank je wel 💖

Quivron priscillia

Super leuk zowel voor mama als lijn beide tienerdochter. We kijken altijduit naar nieuw magazine

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat super leuk om te lezen! Veel plezier voor jullie samen 💖

Sterre leenen

Een fantastisch blad voor een meid van 10

Alida

Altijd leuke verhalen

Trea

Familie Walter

Onze meiden wisten geen kado en lezen graag het blad meiden, we dachten dit is het perfecte kado.. een leuk lees blad wat iedere week verschijnt, de service is grandioos en super vriendelijk aan de... Onze meiden wisten geen kado en lezen graag het blad meiden, we dachten dit is het perfecte kado.. een leuk lees blad wat iedere week verschijnt, de service is grandioos en super vriendelijk aan de telefoon en reageren via de mail ook erg snel( we wilde graag de aanhef verandert naar alle twee onze kinderen hun naam.. afgelopen keer zat er geen kadootje bij het blad, denk door het sorteren of bij de post niet helemaal goed gegaan, dat kan altijd gebeuren en er werd meteen een nieuw blad en nu wel met kadootje verstuurd, hier twee super blije kids en snelle na levering. De andere keer dat zegt kadootje er gewoon in de verpakking bij. Dus we denken echt dat dit een foutje is van de plaat.. wij zijn dus super tevreden over de service die ze geven. En zou het iedereen aanraden het blad meiden aan te schaffen dat het iedere maand komt.. bij ons kijken ze al weer uit wanneer de volgende komt.. want ja deze was dezelfde dag alweer uit..

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat fijn om te lezen dat jullie goed en snel zijn geholpen door onze klantenservice. Wij wensen jullie dochters heel veel plezier met hun MEIDEN abonnement en de leuke cadeautjes 💖.

K.Schiffers

Ik vond het laatste nummer eigenlijk teveel uit knutselideeen bestaan weinig leesplezier…
Mag van mij wel meer zijn.
En meer op tienerniveau

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hoi Kimberly, het laatste nummer had inderdaad het thema 'knutselen'. In MEIDEN 1 staat weer meer om te lezen 💗.