Net Poppelaars

Wordt elke keer weer naar uitgekeken door mijn kleindochter. Ook het kadootje dat er bijzit is leuk

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een super oma ben jij! Wij wensen jouw kleindochter veel plezier met haar abonnement πŸ’—.

Marley v. Hoften

Leuk blad om te lezen, leerzaam grappig en hele leuke dingen in!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Veel leesplezier toegewenst πŸ’—!

Van Merkestein Schuiling

Super leuk magazine voor tiener meisje

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor de fijne review πŸ’—.

Romijn en Jade

Leuk 😻

Dank je wel πŸ’—

Maud Haans

Ik vind het echt een leuk blad
En het welkom cadeau is heel erg leuk
Er staan leuke tips in en de quiz is ook leuk
Alleen was het jammer dat het te laat binnen kwam
liefs Maud

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor jouw review πŸ’—. Hopelijk is de postbode de volgende keer op tijd.

S Bakker

Tess verheul

Heel voor meisjes vanaf 9 jaar

πŸ’—

Anneke

Mijn do dochter heeft haar 1e meiden magazine en het Rituals pakket ontvangen! Ze is er super blij mee!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter veel plezier met haar mooie Rituals pakket Γ©n haar abonnement op MEIDEN πŸ’—.

Dirk van der Molen

Mijn dochters zijn elke maand weer helemaal blij als het blad op de deurmat ligt. Elke maand zit er een leuk cadeautje bij. De leuke testjes op wie ze verliefd zijn, welk kapsel ze moeten nemen of... Mijn dochters zijn elke maand weer helemaal blij als het blad op de deurmat ligt. Elke maand zit er een leuk cadeautje bij. De leuke testjes op wie ze verliefd zijn, welk kapsel ze moeten nemen of de nieuwe modetrends. Als vader van 2 dochters (9 en 11 jaar) is het leuk om te zien dat ze zoveel plezier hebben met het lezen van MEIDEN magazine...