Maud

Het is een super leuk blad en het welkomst pakket was echt helemaal geweldig! De tas gebruik ik nu elke dag als ik op pad ga:-)!

Madeleine

Leuk magazine voor tiener meiden ook erg preppy

Febe Veenstra

Ik vind het een erg leuk en vrolijk tijdschrift de verassingen die er bij zitten zijn erg leuk en ook altijd anders. Je hebt veel te doen qua quizzen, opdrachten en dingen om te bakken. Ik vind wel... Ik vind het een erg leuk en vrolijk tijdschrift de verassingen die er bij zitten zijn erg leuk en ook altijd anders. Je hebt veel te doen qua quizzen, opdrachten en dingen om te bakken. Ik vind wel dat er af en toe ook wel wat stoerdere kleren in mogen staan maar voor de rest is het een erg leuk tijdschrift.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen! En we doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leuke cadeautjes te regelen πŸ’›

Ivy

Meiden magazine maakt mij superblij als ze weer op de mat verschijnt! Er staan altijd superleuke tips in, quizzen, modetrends en nog veel meer. Ik ben superfan!

Groetjes Ivy (8 jaar)

Erlieangely martinus

Wij vinden meiden magazine top.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een fantastische review! Bedankt! πŸ’›

P. van der Cruijsen

Onze dochter is erg blij met het abonnement op Meiden Magazine en kan niet wachten tot er weer een nieuwe op de mat valt. De doos van het verrassingspakket was tijdens transport beschadigd, dit was... Onze dochter is erg blij met het abonnement op Meiden Magazine en kan niet wachten tot er weer een nieuwe op de mat valt. De doos van het verrassingspakket was tijdens transport beschadigd, dit was jammer, omdat we dit ook wilde gebruiken als cadeau. Dit is echter heel netjes opgelost en nadat we hebben bevestigd dat alle artikelen nog in tact waren is er kosteloos een nieuwe doos toegestuurd, met nog een extra presentje!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Fijn om te lezen! Wij wensen jouw dochter heel veel leesplezier! πŸ’›

Feliz Bakkum

Het zijn hele leuke tijdschriften en altijd de laatste nieuwstjes die zijn er in te vinden en natuurlijk ook heel erg creatief !!!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen! πŸ’›

Katarina

Mijn dochter van 11 is er gek op!

Leuk om te lezen! πŸ’›

Rosalie van Nuil

Ik vind dit een superleuk tijdschrift en ik raad hem zeker aan!

Corrie Schoonderwoert

Dit is geen moeder / dochter feedback , maar Oma / kleindochter feedback. Ik heb haar geabonneerd toen ze uit het ziekenhuis kwam ,als verrassing en ze kan niet wachten tot het in de brievenbus ligt.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een lief cadeau! Wij wensen jouw kleindochter veel plezier met MEIDEN! πŸ’›