Merle

Mijn dochter kijkt elke keer reikhalzend uit naar de dag dat Meiden weer door de brievenbus komt. Er zit altijd een leuk kadootje bij en daarna verdwijnt ze een paar uur met het Meiden magazine naar... Mijn dochter kijkt elke keer reikhalzend uit naar de dag dat Meiden weer door de brievenbus komt. Er zit altijd een leuk kadootje bij en daarna verdwijnt ze een paar uur met het Meiden magazine naar dr kamer. Een groot succes!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat goed zeg! Even een heerlijk momentje offline voor haar! We wensen jouw dochter nog heel veel plezier met MEIDEN 💛.

Zou het niet weten

Ja ik kan er niet meer zonderen ben blij als die er weer aankomt vid het geweldig en dan die verrassingen er bij helemaal goed

Bedankt voor je review! 💛

M. Selamet

Wij zijn sinds kort lid van de Meiden Magazine, ik moet zeggen dat Meiden Magazine onze verwachtingen wel overtreft. Mijn dochter en ik vinden het super leuk om lid te zijn! En ik moet vooral zeggen... Wij zijn sinds kort lid van de Meiden Magazine, ik moet zeggen dat Meiden Magazine onze verwachtingen wel overtreft. Mijn dochter en ik vinden het super leuk om lid te zijn! En ik moet vooral zeggen dat meiden avonden ons heel goed doen door samen tijd te brengen!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hier worden wij blij van! 💛

M. Hilberink

Meiden magazine is een leuk blad voor mijn dochter van 11. Leuke weetjes en iedere keer een kleinigheidje er bij. Top, ga zo door!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor het compliment! Wij wensen jouw dochter veel plezier met MEIDEN 💛.

Natasja de wit

Het is een heel leuk tijdschrift voor mijn dochter.
Ook vindt ze het super leuk dat er elke keer weer een leuk cadeautje bijzit.
Wat ook fijn is, is dag het tijdschrift altijd op tijd...
Het is een heel leuk tijdschrift voor mijn dochter.
Ook vindt ze het super leuk dat er elke keer weer een leuk cadeautje bijzit.
Wat ook fijn is, is dag het tijdschrift altijd op tijd bezorgd wordt.

Reactie Meidenmagazine.nl:

We doen ons uiterste best om jouw dochter elke keer weer blij te maken! We wensen haar heel veel leesplezier met MEIDEN 💛.

Urlings José

Als de nieuwe Meiden komt, duikt Lauren er helemaal in en heeft nergens anders aandacht voor. Ze geniet volop.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Ha, wat goed zeg! Even een momentje offline met MEIDEN 💛. Wij wensen Lauren nog veel leesplezier!

Hiemstra

Super leuk en leerzaam blad voor jonge meiden, elke maand kijkt onze dochter weer uit naar het magazine.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jullie dochter nog heel veel leesplezier 💛

Sylvia Weernink

Super leuk blad voor jonge meiden

Bedankt voor je review! 💛

Liebers