Fiene Rits

Ik vind het leuk om te lezen en er zitten heel veel verschillende dingen in zoals strips, quiz vragen en nog veel meer.

Gaby

Een super leuk magazine voor onze bijna 10 jarige dochter. Komt netjes optijd maandelijks binnen. Onze dochter is er dol op en leest alles met veel plezier. Erg leuk dat er ook altijd iets leuks bij... Een super leuk magazine voor onze bijna 10 jarige dochter. Komt netjes optijd maandelijks binnen. Onze dochter is er dol op en leest alles met veel plezier. Erg leuk dat er ook altijd iets leuks bij zit.

Koosje mier

Het is een leuk tijdschrift met veel verschillende dingen waardoor het voor iedereen leuk is. Jullie gaan mee met de trends en hebben altijd een leuk extratje en leuke posters

💖💖

Jessica Romijn

Het is een heel leuk Magazine. Mijn dochter is altijd razend enthousiast als het nieuwe exemplaar met de post binnenkomt en begint vrijwel direct met het lezen. Het laatste cadeautje het... Het is een heel leuk Magazine. Mijn dochter is altijd razend enthousiast als het nieuwe exemplaar met de post binnenkomt en begint vrijwel direct met het lezen. Het laatste cadeautje het telefoonspiegeltje heeft zij direct op de achterkant van haar mobiel geplakt. Binnenkort gaat zij met een vriendin naar het Meiden event de film van Juf Braaksel.
Kortom het magazine is echt een feestje bij ons thuis.
Wij raden het zeker aan voor andere meiden tussen de 12 en 14 jaar

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter veel leesplezier! En wat ontzettend leuk dat jullie naar de MEIDEN Avond bij Kinepolis met Juf Braaksel gaan 💖.

Lise

Een super leuk magazine, met elke keer weer leuke knutsel, kook en allerlei anderen ideeën. Elke keer weer een feestje om te lezen!!

De Zeeuw

Super leuk blad voor meiden! Welkomstgeschenk is leuk, extra cadeautjes bij de bladen vind mijn dochter ook leuk. Leuk blad om te lezen! Echt een aanrader. Mijn dochter is nu 11 jaar.

Wij wensen jouw dochter veel plezier met MEIDEN 💖

Eva v

Iedere keer weer een feestje

💖💖

Lena

Mijn dochter is erg blij.

Yay! 💖

Marloes Verbunt

Mijn dochter heeft het magazine en de verrassingsdoos voor haar verjaardag gekregen en ze was helemaal happy! Zulke leuke kadootjes zitten erin plus het magazine zelf natuurlijk!

Wij wensen jouw dochter heel veel plezier met MEIDEN 💖

Nathalie Wisman

Mijn dochter werd 8 jaar en vroeg om het meidenblad, ik dacht nou voor 8 jaar al een blad. Maar wat een goed besluit dat ik het ben aangegaan. Mijn dochter haalt veel ideeën uit het blad en als... Mijn dochter werd 8 jaar en vroeg om het meidenblad, ik dacht nou voor 8 jaar al een blad. Maar wat een goed besluit dat ik het ben aangegaan. Mijn dochter haalt veel ideeën uit het blad en als moeder krijg ik ook wat meer mee wat er speelt voor de jongeren, zodat ik ook kan meepraten. Het is nu steeds heerlijk een dochter moeder momentje.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jullie nog heel veel fijne moeder-dochter momentjes toe met MEIDEN 💖