Rick Portier

Helaas weinig tot geen communicatie na aanmelding van het abonnement, hierdoor weet je niet wat of wanneer je iets kan verwachten. Verder vindt mijn dochter het blad fantastisch. Hoogtepunt is toch... Helaas weinig tot geen communicatie na aanmelding van het abonnement, hierdoor weet je niet wat of wanneer je iets kan verwachten. Verder vindt mijn dochter het blad fantastisch. Hoogtepunt is toch wel het fotoverhaal.

Yv

Magazine die aansluit bij jonge, creatieve en modebewuste pubermeiden.

Bedankt voor je review! 💛

Jessica Eleveld

Mijn dochter wacht elke maand weer met smart tot het Meiden magazine weer door de brievenbus valt!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, leuk om te lezen! Wij wensen jouw dochter heel veel leesplezier! 💛

Malou van Ooij

Gezellig om te lezen,en er staat steeds iets leuks in

Fijn om te lezen! 💛

Marta Fietko

Alles is perfect

Wat een geweldig compliment, bedankt! 💛

Aurora Nieuwerth (abonnement op Ondine Nieuwerth-Van De Rest)

Beste redactie van het meiden magazine,
Beste redactie van het meiden magazine,
Ik vind het meiden magazine een heel leuk tijdschrift met leuke shoppings items, cadeautjes, interviews en producten tips en zo, maar ik vind het zelf heel jammer dat er maar heel weinig strips in staan. Dus ik zelf zou het nog wat leuker vinden als er wat meer leuke strips in zouden zitten.

Wat leuk om te lezen! Veel plezier met MEIDEN! 💛

Marjolein Verhulst

Wat een leuk en divers blad, nodigt uit om te gaan lezen!

Wat een fantastische review! Bedankt! 💛

Tamara

Het blad is superleuk! En dochter is er ook heel blij mee. Ook de cadeautjes zijn super tof! 1 nadeel is dat hij vaak niet wordt bezorgd of heel laat wordt bezorgd.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen haar nog veel plezier met MEIDEN! En we doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leuke cadeautjes te regelen 💛

Joke saly

Supertof. Wil zo snel mogelijk lezen als het blad in de brievenbus ligt. En ook de cadeautjes zijn heel tof.

Wat fijn om te horen! Veel leesplezier! 💛

M Cornelisse

Als moeder van 3 dochters is meiden een geweldige aanvulling op ons leesrepertoire. Leuke ideeën voor knutselwerkjes, lekkere gezonde (en soms iets ongezondere maar ook lekkere) recepten, leuke... Als moeder van 3 dochters is meiden een geweldige aanvulling op ons leesrepertoire. Leuke ideeën voor knutselwerkjes, lekkere gezonde (en soms iets ongezondere maar ook lekkere) recepten, leuke verhalen en altijd iets nieuws. Meiden Magazine is echt top!

Wat een geweldig compliment, bedankt! 💛