Roshan F

Heerlijk blad! Aanrader!

Ellis Verbruggen

Dochter is er super blij mee, kan niet wachten tot ie eindelijk weer op de mat ligt en verslind hem dan meerdere keren! Vervolgens gaan de posters eruit en worden aan de muur gehangen! Echt een top... Dochter is er super blij mee, kan niet wachten tot ie eindelijk weer op de mat ligt en verslind hem dan meerdere keren! Vervolgens gaan de posters eruit en worden aan de muur gehangen! Echt een top keuze voor jonge meiden!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter veel leesplezier πŸ’–!

Marit Kalsbeek

Het is een heel leuk tijdschrift met leuke cadeaus. Wat wel jammer is is dat het tijdschrift bij ons 2 dagen later aankomt dat dat er in staat. Het welkoms pakket is ook super leuk met leuke cadeaus... Het is een heel leuk tijdschrift met leuke cadeaus. Wat wel jammer is is dat het tijdschrift bij ons 2 dagen later aankomt dat dat er in staat. Het welkoms pakket is ook super leuk met leuke cadeaus waar je echt iets aan hebt, maar bij ons was er een flesje zeep gelekt.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor je review! πŸ’–

Lianne

Erg leuk blad voor tienermeiden, mijn dochter kijkt er iedere maand naar uit! Supersnelle service bij afsluiten van abonnement en leuk welkomstpakket!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor je review πŸ’–

Jaimy-Lynn

Mooie boekjes, met leuke spannende verhalen.

Nina

Leuk, je ziet woordzoekers erin, films die je kan kijken staan erin.

Lisa Harwood

Na verhuizing naar Nederland in 2020 vanuit de Verenigde Arabische Emiraten, ontdekte mijn dochter Meiden in de supermarkt. Het werd al snel een grote favoriet van haar. Ze is dol op elk stukje van... Na verhuizing naar Nederland in 2020 vanuit de Verenigde Arabische Emiraten, ontdekte mijn dochter Meiden in de supermarkt. Het werd al snel een grote favoriet van haar. Ze is dol op elk stukje van het tijdschrift: de verhalen, schoonheid, cultuur (en het helpt haar zelfs met haar Nederlands!). Voor haar verjaardag hebben we haar een abonnement op Meiden cadeau gedaan, en ze was ontzettend blij met de Rituals set en de extraatjes van Meiden die prachtig verpakt binnen een paar dagen na het abonnement werden bezorgd. Nu kijkt ze elke maand uit naar de bezorging van haar magazine!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij vinden het een groot compliment om te lezen dat MEIDEN jou dochter helpt met haar Nederlands! Wij wensen haar heel veel leesplezier πŸ’–.

Daisy

Super leuk meiden blad met altijd een leuk cadeau erbij!

Floor Schaak

Iedere keer als de Meiden in de bus valt wordt ik gelijk vrolijk van de kleuren en de gezellige cover. Ik lees er naast grappige dingen ook leuke interviews in en ik leer ook van bepaalde... Iedere keer als de Meiden in de bus valt wordt ik gelijk vrolijk van de kleuren en de gezellige cover. Ik lees er naast grappige dingen ook leuke interviews in en ik leer ook van bepaalde onderwerpen. Het is een supertijdschrift! Groetjes Floor 13 jaar

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jou nog heel veel leesplezier, lieve Floor πŸ’–

B.k.

Heel leuk blad