Lysanne van Raalte

Waardevol voor deze leeftijd! Alle onderwerpen die in het blad staan spreekt deze leeftijd aan. Zo weet je als moeder zijnde nog meer waar hun interesse ligt.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen dat jij als moeder goed op de hoogte blijft! We wensen jouw dochter heel veel leesplezier met MEIDEN πŸ’–

Jorinde

Mijn dochter en ik vinden het een super leuk blad. Leuke en leerzame dingen staan er in

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jullie beide veel plezier met MEIDEN πŸ’–

Claudia Stapel

Ik vind het een super leuk dagblad voor meiden. Alle dingen die erin staan vind ik echt geweldig leuk!πŸ’• Liefs, Claudia

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat fijn om te lezen, Claudia πŸ’–

annelies de lange

Hij is erg leuk en erg mooi

πŸ’–

Geraedts

Onze dochter kijkt uit naar elke nieuwe uitgave van Meiden Magazine.
's Avonds voor het slapen geniet van alle meidendingen.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter heel veel leesplezier πŸ’–

Jaicey

Ik vind het super leuk echt een aanrader heel blij mee

Fijn om te lezen πŸ’–

Melanie kijk in de vegte

Meiden magazine is echt een heel leuk blad voor de tiener meiden!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor je review πŸ’–

Van den ende

Super leuk blad voor mijn dochter van 9 jaar! Tips voor mode en haar favoriete artiesten vloggers etc staan al op de voorkant wat uitnodigd om te lezen. Posters en elke maand een leuk cadeautje bij... Super leuk blad voor mijn dochter van 9 jaar! Tips voor mode en haar favoriete artiesten vloggers etc staan al op de voorkant wat uitnodigd om te lezen. Posters en elke maand een leuk cadeautje bij het blad maakt het verrassend . Echt leuk voor tiener meiden

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter veel plezier met haar MEIDEN abonnement πŸ’–

Karima

Super leuk, mijn dochter wacht elke maand met smart op een nieuwe magazine.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen πŸ’–

Marjolein Beumkes

Een heerlijk meidenblad, vol met mode, laatste trends, quizen enz. Erg leuk om samen met m'n dochter ervoor te gaan zitten en lekker vrouwen/meiden momentje samen.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk dat jullie samen een momentje beleven πŸ’–