Karima

Super leuk, mijn dochter wacht elke maand met smart op een nieuwe magazine.

Wat leuk om te lezen 💖

Marjolein Beumkes

Een heerlijk meidenblad, vol met mode, laatste trends, quizen enz. Erg leuk om samen met m'n dochter ervoor te gaan zitten en lekker vrouwen/meiden momentje samen.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk dat jullie samen een momentje beleven 💖

Christiane Fleischer

Leuk tijdschrift voor tieners

Bedankt voor je review 💖

Valentina

Leuk! Altijd een lach op me gezicht als de meidenmagazine erin ligt !

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij hopen dat jij nog veel lachmomenten met MEIDEN beleeft 💖

Candy

Mijn dochter kijkt elke maand uit naar haar magazine! :)... Ze krijgt geen genoeg van de leuke artikelen, tips , recepten enz . Wat het extra spannend maakt is dat leuk cadeautje dat er altijd bij... Mijn dochter kijkt elke maand uit naar haar magazine! :)... Ze krijgt geen genoeg van de leuke artikelen, tips , recepten enz . Wat het extra spannend maakt is dat leuk cadeautje dat er altijd bij zit🥰🥰 Echt een aanrader!

Ingrid Van de louw

Mijn dochter houdt niet zo van lezen maar ze kan iedere maand niet wachten tot het meidenmagazine er is. Het is een leuk blad voor jonge meiden en ook de extraatjes zijn altijd leuk! Een gezellig... Mijn dochter houdt niet zo van lezen maar ze kan iedere maand niet wachten tot het meidenmagazine er is. Het is een leuk blad voor jonge meiden en ook de extraatjes zijn altijd leuk! Een gezellig moment als het meidenblad in de bus valt, wat wil je nog meer?

Amalia

Heel leuke magazines, lzd specials zijn ook echt leuk

💖💖

Géraldine De Bruyn

Leuk en gevarieerd

Dank voor je feedback 💖

Megan Hof

Heel leuk magazine!

Dank je wel 💖

Kim

Meiden magazine is heel educatief

Reactie Meidenmagazine.nl:

Dat vinden wij leuk om te lezen! Dank voor het compliment 💖