K. Waldschmit

Een leuk blad met goede onderwerpen. Ik kijk er elke maand weer naar uit!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je review πŸ’–

Kim

Super leuk ,mijn dochter kijk er altijd naar uit

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter heel veel plezier met MEIDEN πŸ’–

Wai-Man Kong

Leuke tijdschrift met leuke verhaaltjes en onderwerpen

πŸ’–

L. Vernooij

Super leuk blad met leuke extra's voor onze dochter. Je wordt er altijd vrolijk van zodra het blad weer op de deurmat ligt met al die vrolijke kleurtjes!πŸ˜ƒ Er staat voor ieder wat wils in en ook het... Super leuk blad met leuke extra's voor onze dochter. Je wordt er altijd vrolijk van zodra het blad weer op de deurmat ligt met al die vrolijke kleurtjes!πŸ˜ƒ Er staat voor ieder wat wils in en ook het doe boek is zeer vermakelijk bij onze dochter.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij worden super blij van jouw review! Dank je wel πŸ’–πŸ’–

Yara vd leur

Als meidenmagazine binnen komt. Ben ik niet meer bereikbaar voor mijn ouders. Leuke verhalen en makkelijk te lezen. En ps het rituals welkomstpakket heb ik verstopt voor mijn moeder. Zo heerlijk... Als meidenmagazine binnen komt. Ben ik niet meer bereikbaar voor mijn ouders. Leuke verhalen en makkelijk te lezen. En ps het rituals welkomstpakket heb ik verstopt voor mijn moeder. Zo heerlijk ruikt het

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, wat goed dat jij MEIDEN zo leuk vindt πŸ’–. We wensen je heel veel plezier!

Annelotte

Heel hoef, snelle eerste levering en iedere maand op tijd een nieuw magazine in huis!

Eva van Dijk

Het is iedere keer weer een feestje, wanneer Meidenmagazine op de mat valt.
Er staan zoveel leuke dingen in.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor het compliment πŸ’–

Lode Vlayen

Zeer positieve ervaring

Fijn om te lezen πŸ’–

Debby Steijaert

Mijn dochter kijkt iedere maand uit naar het moment dat de Meiden weer in de brievenbus zit.
Ze leest hem echt van voor naar achter en mog eens en nog eens. Ook komt ze vask bij mij zitten om samen een quiz of zo te doen.
Dus echt een meiden ding!
Waardevolle dochter, moeder momenten!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie de quizzen samen maken! πŸ’–