Kate B.

Mijn dochter is zo blij met Meidenmagazine! De mix van knutselen, mode en alles wat meisjes van een jaar of 11 interesseert is precies goed. Ik ben blij met de positieve toon en hoe jullie de... Mijn dochter is zo blij met Meidenmagazine! De mix van knutselen, mode en alles wat meisjes van een jaar of 11 interesseert is precies goed. Ik ben blij met de positieve toon en hoe jullie de doelgroep tussen tafellaken en servet een eigen veilige en vrolijke plek geven.

Lottendra

Super leuk voor ons dochter van 7

Monique van de wouw

Voor het tweede jaar op een rij een jaar lang meiden magazine kado gedaan. De jarige was mega gelukkig!!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat geweldig om te lezen 💖

C Assem Vera

Heel leuk voor kinderen en ook heel interesante thema's

Clauw Stefany

Dochter zit er uren in te lezen, komt dan af bij mama met 'wist je dit & wist je dat' + leuke hebbedingetjes voor mijn meisje.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een leuk moeder-dochter moment! Wij wensen jouw dochter veel leesplezier 💖

Jonker

Veel knutselideeën,mode en leuke bakrecepten. Geweldig meidenblad en wat krijg je veel spullen erbij als je een abonnement neemt.Mijn dochter was helemaal weg van de producten van rituals.
Veel knutselideeën,mode en leuke bakrecepten.
Echt een aanrader.

Nikki

Goed blad

Messemaker

Mijn dochter is net lid maar vind het een supergaaf blad .. nu al

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen! Wij wensen jouw dochter veel leesplezier 💖

Amber van Lierop

Super leuk tijdschrift! Zitten elke maand te wachten op het nieuwe nummer om vervolgens heerlijk gezellig samen de tips, trends en horoscoop te lezen.... en niet te vergeten alle quizzen uit te... Super leuk tijdschrift! Zitten elke maand te wachten op het nieuwe nummer om vervolgens heerlijk gezellig samen de tips, trends en horoscoop te lezen.... en niet te vergeten alle quizzen uit te voeren!!

Schrijen

Elke keer bij ontvangst een beetje jarig!

Met MEIDEN is het altijd een feestje 💖