Lisanne Tuin

Super leuk tijdschrift mijn dochter van 11 kan niet wachten tot volgende weer op de mat ligt

Wat geweldig om te lezen! Wij wensen jouw dochter veel plezier met MEIDEN! 💛

Yvette

Super leuk en afwisselend tijdschrift met trendy info, posters etc.

Rielana

Leuk en leerzaam voor mijn dochter van 9

Kim

Super leuke blad! Mijn dochter van 12 vind het blad helemaal geweldig vooral al die recepten die ze dan na doet!

Wat leuk zeg! Wij wensen jouw dochter veel plezier met MEIDEN! 💛

Selena ter Kulve

Super leuk blad om te lezen. Staan veel leuke trends in! Ook leuke recepten van bv. Wafels, smoothie’s en milkshakes. De strip is ook leuk om te lezen. En ook zit er iedere keer een leuke poster in... Super leuk blad om te lezen. Staan veel leuke trends in! Ook leuke recepten van bv. Wafels, smoothie’s en milkshakes. De strip is ook leuk om te lezen. En ook zit er iedere keer een leuke poster in om op te hangen in je slaapkamer. En het aller leukste is dat je iedere keer een leuk cadeautje krijgt bij het blad! Wij zijn erg enthousiast!!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, leuk om te lezen! We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leuke cadeautjes te regelen 💛

Evi

Super leuk blad met leuke kadootjes!

Yenthe

Goed, elke maand leuke nieuwtjes

Beukema

Super leuk blad. Mijn dochter van 8 leest het met veel plezier.

Wat een fantastische review! Bedankt! 💛

Janine Meeuwse

Heel goed! Mijn dochter kijkt iedere maand uit naar de nieuwe Meiden. Leuke onderwerpen en vooral het kadootje wat erbij zit wordt erg gewaardeerd 😊

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk zeg! We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leuke cadeautjes te regelen 💛

Zé Stein (10 jaar, samen met mama ingevuld)

Zo leuk blad, elke keer zit er een leuke verassing bij. Ik vind de Kwis altijd erg leuk. En alle andere dingen die er in staan ook.

Hihi, leuk om te lezen! Veel plezier met MEIDEN! 💛