Tukker

Super leuk. Mijn dochter kijkt elke keer weer uit naar het nieuwe blad. Leuke onderwerpen leuke cadeautjes... top!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij doen ons best om haar steeds weer te verrassen πŸ’–.

Jasmijn van Ginkel

Het is een leuk tijdschrift met handige tips en leuke info wat veel meiden interessant vinden

Noor

Hele fijne ervaring met de meiden magazine. Hele leuke teksten en plaatjes waardoor uitdagend voor de meiden om te lezen. Elke maand zit er een leuke geschenk bij. De mijne kan niet wachten tot de... Hele fijne ervaring met de meiden magazine. Hele leuke teksten en plaatjes waardoor uitdagend voor de meiden om te lezen. Elke maand zit er een leuke geschenk bij. De mijne kan niet wachten tot de meiden magazine weer op de mat valt.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te horen! Wij wensen jouw dochter heel veel plezier met haar MEIDEN abonnement πŸ’–.

M P

Ontzettend leuk tijdschrift voor onze dochter van 9 met artikelen over dingen die haar interesseren! Lezen is niet haar grootste hobby, maar met Meiden wordt het een stuk leuker πŸ˜€!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat super leuk om te lezen dat lezen leuker voor haar wordt dankzij MEIDEN πŸ’–

Petra Bronkhorst

Mijn kleindochter met haar 10e verjaardag getrakteerd op een jaarabonnement op Meiden en wat werd dit gewaardeerd!!! Oma heeft een mooi cadeau geregeld en hoort ook regelmatig terug van haar wat ze... Mijn kleindochter met haar 10e verjaardag getrakteerd op een jaarabonnement op Meiden en wat werd dit gewaardeerd!!! Oma heeft een mooi cadeau geregeld en hoort ook regelmatig terug van haar wat ze doet met en leest In Meiden, zo leuk πŸ₯°

Shayla Abdi

Hele goeie ervaring met Meiden magazine, als er een probleem was dan werd het meteen opgelost! Echt een aanrader.

Fijn om te lezen πŸ’–

Charlotte Schroevers

Ik vind het een leuk tijdschrift en geniet er van om het te lezen!

πŸ’–πŸ’–

Priscilla van hage

Het is een superleuk meidenblad mijn dochter heeft er veel plezier van vooral de quiz vind ze leuk

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter heel veel lees- en quizplezier πŸ’–

Sophia Richard

Vol spanning wacht ik iedere keer op het meidenblad

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen πŸ’–

benthe van de ven

Het is altijd een feestje als het meidenmagazine weer in de brievenbus ligt. Het wordt meteen uitgepakt en bekeken/gelezen.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Daar worden wij vrolijk van πŸ’–, dank je wel voor de review