Daniëlle

Bedankt voor je review! 💛

FP

Hoi,
Hoi,
Ik vind de Meiden een leuk tijdschrift om te lezen en om in te bladeren. De kadootjes die erbij zitten zijn superleuk. Het pakket had veel leuke dingen erin, zoals het oogschaduwpalet en een kaartje voor WONDR.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, leuk om te lezen! We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leuke cadeautjes te regelen 💛

Birgith en Gillian Doosje

Onze dochter vindt het magazine erg leuk, vooral de creatieve ideeën die ze daar op doet. Het afsluiten van het abonnement ging eenvoudig en de zaken werden duidelijk uitgelegd.

Fijn om te lezen! 💛

Deborah van der Elst

Snel en eenvoudig geregeld, dochter is er helemaal blij mee

Bedankt voor je review! 💛

Melinde Grimbergen

Elke maand valt hij netjes op tijd in de brievenbus! 1 keer per maand is perfect, zo neemt ze er echt de tijd voor! Er zit ook elke keer een verrassing bij! Wij zijn heel blij wij deze abbo hebben... Elke maand valt hij netjes op tijd in de brievenbus! 1 keer per maand is perfect, zo neemt ze er echt de tijd voor! Er zit ook elke keer een verrassing bij! Wij zijn heel blij wij deze abbo hebben gekozen!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat fantastisch om te horen dat jouw dochter MEIDEN zo leuk vindt! 💛

Angela

De start van het abonnement was niet goed gegaan, waardoor we geen tijdschrift ontvingen. Ze hebben ons hier perfect bij geholpen zodat mijn dochter toch nog snel bij de brievenbus kon gaan wachten... De start van het abonnement was niet goed gegaan, waardoor we geen tijdschrift ontvingen. Ze hebben ons hier perfect bij geholpen zodat mijn dochter toch nog snel bij de brievenbus kon gaan wachten en dat werd beloond! Ze kijkt elke maand opnieuw uit naar Meiden!

Fijn om te lezen! Wij wensen jouw dochter veel plezier met MEIDEN! 💛

Angel cornet

In één woord: geweldig

Wat goed om te horen! Bedankt! 💛

Liza en Jill

Super leuk blad, mijn meiden van 8 en 10 zijn er dol op, proberen alle recepten na te maken en de posters hangen natuurlijk boven het bed net zoals vroeger, ze leren er ook een hoop van, kortom een... Super leuk blad, mijn meiden van 8 en 10 zijn er dol op, proberen alle recepten na te maken en de posters hangen natuurlijk boven het bed net zoals vroeger, ze leren er ook een hoop van, kortom een leuk meidenblad voor jong en oud

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een geweldig compliment, bedankt! 💛

Wendy en Anna

Mijn dochter kijkt iedere keer weer uit naar wanneer de magazine op onze mat valt. Er staan leuke interviews in en DIY dingen. Ze leest de boekjes eerst zelf en daarna gaan we even op de bank zitten... Mijn dochter kijkt iedere keer weer uit naar wanneer de magazine op onze mat valt. Er staan leuke interviews in en DIY dingen. Ze leest de boekjes eerst zelf en daarna gaan we even op de bank zitten en nemen we door wat erin staat. Ze wacht nu alweer op een nieuwe uitgave ( mama ook want dan kan ik samen met haar op de bank zitten, even moeder- dochter moment ).

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat fantastisch om te horen dat jullie MEIDEN zo leuk vinden! 💛

Janneke

Het blad is leuk, de levering altijd te laat