Jaantje en mamma Mascha

Iedere maand als het blad Meiden op de deurmat valt straalt mijn dochter. Want de verhalen en knutsel tips zijn echt heel erg leuk.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hopelijk kunnen we jouw dochter nog heel lang laten stralen 💖💖

Tanita

💖

Samantha

Mijn dochter vindt het een super leuk blad, elke maand wacht ze hier op. Ook de cadeautjes vind ze leuk elke maand weer in spanning wat er bij zal zitten en wie er instaat.

💖

Familie Suikerbuik

Meiden is een heel leuk divers blad voor jonge meiden. Ook de extra edities zijn superleuk en iedere maand zit er wel een tof cadeautje bij. M'n dochter kijkt er altijd enorm naar uit en beleefd... Meiden is een heel leuk divers blad voor jonge meiden. Ook de extra edities zijn superleuk en iedere maand zit er wel een tof cadeautje bij. M'n dochter kijkt er altijd enorm naar uit en beleefd veel plezier aan het doorbladeren/lezen van het het blad.
Het welkomstcadeau van Rituals was gigantisch uitgebreid en geniaal, daar heeft ze nu nog heel veel plezier van.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk om te lezen 💖. Wij wensen jouw dochter heel veel plezier met haar MEIDEN abonnement en mooie Rituals pakket!

Caroline&Anne-Ziza Blom

Mijn dochter word elke keer weer superblij als de nieuwe Meiden Magazine op de mat ligt.

Wat leuk om te lezen 💖

Wendy en Lisa

Het is een super leuk magazine. Onze dochter is altijd blij als de magazine weer in de brievenbus zit

💖💖

N.C. van der Pluijm

Mijn dochter kijkt altijd erg uit naar het Meiden Magazine. Zij is blij dat ze hem net iets eerder krijgt dan dat het magazine in de winkels ligt. Zo weet zij al op voorhand wat voor kadootje er bij... Mijn dochter kijkt altijd erg uit naar het Meiden Magazine. Zij is blij dat ze hem net iets eerder krijgt dan dat het magazine in de winkels ligt. Zo weet zij al op voorhand wat voor kadootje er bij het nieuwste magazine hoort, nog vóórdat het in de winkel ligt. Dat is erg fijn als je zo nieuwsgierig bent als zij is.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, wat leuk om te lezen 💖. Maar wist je dat je ook altijd op de laatste bladzijde van MEIDEN kan lezen welk cadeautje er volgende maand bij zit? Veel leesplezier toegewenst!

N te Lintelo

Een leuk makkelijk tijdschrift wat voor tieners fijn wegleest

Bedankt voor je review 💖

Mevr.Vermeulen

Mijn kleindochter kijkt iedere maand uit naar het blad en de verrassing die erbij zit.

Reactie Meidenmagazine.nl:

💖 Wat een super-oma ben jij!

Nikki Drenthen

Super leuk om te lezen