Sofie

Ik vind de het meiden magazine super leuk en ik denk dat voor vele kinderen het lezen het ook leuker maakt en het heeft altijd leuke nieuwtjes dat mensen inspireert daar buiten zit er altijd wat... Ik vind de het meiden magazine super leuk en ik denk dat voor vele kinderen het lezen het ook leuker maakt en het heeft altijd leuke nieuwtjes dat mensen inspireert daar buiten zit er altijd wat leuks bij of heb je kans om iets te winnen en dat heb je niet bij elke dus ben daar dankbaar voor voor een leuk tijdschrift

πŸ’—

Tess Venema

Ontzettende leuke magazine met interessante en leuke info.

Liza Thuis

Super tof magazine

πŸ’–πŸ’–

Sophie van den Berg

Leuk

Gerda Schuurbiers

Superleuk magazine! Er staan altijd leuke onderwerpen in, ook de maandelijkse cadeautjes bij het magazine zijn altijd cool. Ik kijk er elke keer weer naar uit als het magazine op de deurmat valt.... Superleuk magazine! Er staan altijd leuke onderwerpen in, ook de maandelijkse cadeautjes bij het magazine zijn altijd cool. Ik kijk er elke keer weer naar uit als het magazine op de deurmat valt. Groetjes Jasmine (10jaar)

Marloes Vinke-van Haastert

Mooi magazine voor onze dochter van bijna 10 jaar. Ze wacht elke maand tot de nieuwe op de deurmat valt. Wij hebben gekozen voor het verassingpakket en deze was super geslaagd!

Fijn om te lezen πŸ’—

Linda Roberts

Dochter is er erg blij mee. Vooral het kleine geschenk dat erbij zit valt altijd goed in de smaak. De "kooptips" worden t minst gelezen

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor je review πŸ’–

Dylana Davids

Mijn dochter kijkt er elke maand naar uit, als de meiden magazine op de mat valt.
Samen met klasgenoten, die ook lid zijn, kletsen ze er maar op los. Wat ze allemaal hebben gelezen, en wat je kan doen. Ook super leuke kook/bak recepten. Aanrader

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat geweldig leuk om te lezen πŸ’–

Yvonne bloem

M’n dochter kijkt er elke keer weer naar uit super leuk voor de beginnende pre puber

Reactie Meidenmagazine.nl:

Bedankt voor je review πŸ’—

Moniek van der marel

Me dochter is er superblij mee en ik als mama zijnde ook dat ik er blij kon maken met mooie abbo

Reactie Meidenmagazine.nl:

Jij bent een super mama! πŸ’—