C.v.Nigtevecht

Vriendelijk

Zo doorgaan

Monique Kock

Dieuwertje

Mijn ervaring met Meijerink Schoenen is positief. Snel bestelt, snel in huis en na retourzending had ik heel snel mijn geld weer op mijn rekening staan. Ik vond het alleen lastig dat de schoenen in... Mijn ervaring met Meijerink Schoenen is positief. Snel bestelt, snel in huis en na retourzending had ik heel snel mijn geld weer op mijn rekening staan. Ik vond het alleen lastig dat de schoenen in pakpapier waren ingepakt. Bij retourzending wist ik niet zo gauw hoe de schoenen weer terug te sturen omdat er geen doos bij geleverd was.

Snelle terugbetaling bij retourzending van het product. Product snel in huis.

De schoenen inpakken in een doos vind ik makkelijker wanneer je een artikel weer terug wilt sturen.

Ben van Tongeren

Op dinsdag 17 januari 2023 heb ik Ecco laarsjes type S Lite Hybrid besteld, deze schoenen zouden op donderdag 19 januari geleverd worden. Op donderdag 19 januari zijn deze Ecco laarsjes conform de... Op dinsdag 17 januari 2023 heb ik Ecco laarsjes type S Lite Hybrid besteld, deze schoenen zouden op donderdag 19 januari geleverd worden. Op donderdag 19 januari zijn deze Ecco laarsjes conform de afspraak ook netjes verpakt bij mij afgeleverd.

Ik heb voor de bestelling nog telefonisch overleg gehad met een medewerker van Meijerink schoenen waarbij ik vriendelijk te woord ben gestaan op de door mij gestelde vragen

Rekswinkel

Erg fijn geholpen en geattendeerd door de mevrouw met buitenlands accent op de andere Heren schoenen maat 46 en tevens afgeprijsd deze lopen erg fijn en blij mee.

vriendelijke sevice

M Klinkenberg

Top

Netjes verpakt en een snel geleverd

AfterPay

Jenneken.kappert

Pijnlijk punt is wel het volgende. Recent heb ik een paar Durea schoenen in de sale gekocht. De volgende dag...de schoenen woensdag nog niet bij mij bezorgd-...werd er een extra korting van 10 euro... Pijnlijk punt is wel het volgende. Recent heb ik een paar Durea schoenen in de sale gekocht. De volgende dag...de schoenen woensdag nog niet bij mij bezorgd-...werd er een extra korting van 10 euro gegeven en die kreeg ik natuurlijk niet. Dat deed wel pijn....

Weet ik niet

Zie hierboven

Anneke

Super snelle levering

goede communicatie, goed verpakt.

Jacqueline

Geweldig

Netjes verzonden, goede kwaliteit, goede prijzen.

Wilma De Goede

Prima website en bestelproces.
Verpakking zou beter moeten.

- bestelling en levering prima

- Verpakking: doordat dit papier is, is retourneren hierin praktisch onmogelijk. Dit scheurt bij het openmaken van het pakket
- Retourformulier: geen antwoordnummer / niet een te scannen...
- Retourformulier: geen antwoordnummer / niet een te scannen adres