Marja Van den berg

Ik had een paar schoenen gekocht waar ik een wondje aan overhield. Als ik er op bleef lopen werd hrt te pijnlijk om nog aan te kunnen hebben. Ik heb de schoenen teruggestuurd en gebeld maar werd... Ik had een paar schoenen gekocht waar ik een wondje aan overhield. Als ik er op bleef lopen werd hrt te pijnlijk om nog aan te kunnen hebben. Ik heb de schoenen teruggestuurd en gebeld maar werd niet echt fijn geholpen. Jullie zagen niks aan de schoen ergo niets aan de hand. De schoenen staan verder ongebruikt in de kast. Heel jammer van deze service en het ongemakkelijke gevoel dat je er aan over houd. Ik heb nog een paar schoenen van jullie die zijn wel goed. Maar ik zal geen aankopen bij jullie meer doen.

De andere schoenen waren prima

De service dus . Ik voel me nu een zeur terwijl ik gewoon graag plezier van mijn aankoop wilde hebben

Reactie Meijerink Schoenen:

Goedendag,
Bedankt voor het geven van uw review. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om de situatie toe te lichten.
U heeft in april een paar veterboots gekocht. In mei heeft u ons...
Goedendag,
U heeft in april een paar veterboots gekocht. In mei heeft u ons laten weten dat u denkt dat er iets mis is met één van de schoenen, omdat uw voet een plekje heeft. Als eerste hebben wij u gevraagd even naar uw plaatselijke schoenmaker te gaan, om hem/haar te laten kijken of er iets mis met de schoen. Daarna hebben wij gevraagd de schoenen aan ons te retourneren, zodat wij kunnen bekijken of er inderdaad iets niet goed is met de schoen.
De beoordeling heeft plaats gevonden door onze technische dienst en zij hebben geen onvolkomenheden kunnen vinden. Wat we wel opmerkelijk vonden is dat u de schoenen heeft geretourneerd in een schoendoos, van het zelfde model en maat, die niet van ons is. Navraag bij u leerde dat u inderdaad dezelfde schoenen ook ergens anders heeft gekocht.
Daar wij niets aan de schoenen hebben kunnen ontdekken, hebben wij u laten weten de schoenen weer naar u te retourneren. Een aantal weken later heeft u gevraagd om een oplossing, ons advies was om de schoenen opnieuw te veteren, waardoor ze minder strak om uw voet zitten.
Hierna hebben wij niets meer van u vernomen, tot deze review.
Ik hoop zo de situatie duidelijk genoeg te hebben uitgelegd.
Jessica Visser

FvV

Super goed

klantenservice

Wendy

Snelle afhandeling zowel bij het bestellen als bij retourneren

Catharina

Online schoenen besteld

snel, accuraat

zo doorgaan

Thea

Na verkeerde levering, keurig opgelost

Alleen schoenen rechtstreeks gezocht via google

Meer mogelijkheden voor grote en brede maten.

Nel Bloemen

Goede punten zijn snelheid en de mails over de aankoop

Bezorg tips
Ik was thuis op de dag dat het bezorgd zou worden maar ik woon 4 hoog en dan is het niet zo leuk dat ze niet naar boven willen komen !!

van der Meulen

GOED

SNELLE TELEFONISCHE HULP

Helaas na dragen minder warm als gewend en de zolen die in de laarzen zitten verschuiven, ken ze niet terug sturen omdat het na het dragen pas is vast gesteld

Bergsma

Snelheid van bezorgen maar ook terugstorten

Nvt

APS-pompen

Super snel geregeld en geleverd

zie voorgaand