L. Runderkamp

Alles ging goed , informatie tot levering, behalve de koerier niet.

Zoals een klant verwacht.

richard kok

Prima bedrijf, komt afspraken na

Alles volgens afspraak

Heleen van Egmond

Prima geregeld en snel geleverd

Duidelijke site

Carien

Top eevarong

Snelle levering voor pracht slipper van Ara tegen mooie prijs .

Nicolle

Goede aankoopervaring. 1 paar schoenen was niet meer leverbaar. Dit werd duidelijk doorgegeven en het geld was snel weer op mijn bankrekening. Schoenen werden ook snel en goed verpakt geleverd.... Goede aankoopervaring. 1 paar schoenen was niet meer leverbaar. Dit werd duidelijk doorgegeven en het geld was snel weer op mijn bankrekening. Schoenen werden ook snel en goed verpakt geleverd. Alles helemaal goed dus!

Kwaliteitsschoenen, goede levering en prima website.

Geen.

Victor

Vlotte levering

Assortiment en vlotte levering

Ciel van den Broek

Zeer slechte service .
Zeer slechte service .
"Niet goed geld terug" staat op hun site maar ze doen het niet!! Zelfs reparatiekosten kreeg ik niet ! In dames zomerschoenen kwamen gaten in hakgedeelte van de zool na amper gedragen .
Ze meldde; dat komt door de droogte!! Geen enkele service.
Moest zelfs de reparatie zelf betalen!! Ook nadat de foto's waren toegestuurd.
Slechte communicatie!

Geen enkel sterk punt
Behalve dat de schoenen door Post NL
op tijd aangekomen waren.

De klant gelijk geven want dat doen ze niet! met vertoon van foto's alsnog geen excuses en handelen niet klantgericht maar heel onvriendelijk en
met een afschuif systeem .
Slechte...
met een afschuif systeem .
Slechte communicatie en totaal niet ingegaan op een persoonlijke klacht . Tip.coulance tonen! En niet de schuld bij de klant leggen Het was een fabrieksfout bovendien,!!

Susanne

Kies een andere bezorgdienst

Duidelijk en goede prijs

Kies een andere bezorgdienst

Reactie Meijerink Schoenen:

Goedendag,
Bedankt voor het geven van uw review, dat stel ik op prijs.
Goedendag,
Bedankt voor het geven van uw review, dat stel ik op prijs.
Helaas heeft u onze service beoordeeld als onvoldoende, wat ontzettend jammer. U laat weten niet tevreden te zijn over de snelheid van aflevering. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om te vragen wat er dan niet goed is gegaan.
U heeft uw bestelling op maandag 19 september bij ons geplaatst en deze hebben wij op dezelfde dag overhandigd aan onze bezorgdienst. Hiervan hebben wij u mail gestuurd met daarin de track en trace code. GLS, dit is onze bezorgdienst, heeft uw pakket op 20 september geladen voor aflevering maar heeft het pakket niet kunnen afleveren. De reden: de chauffeur had niet genoeg tijd om zijn ronde af te maken. De volgende dag is het pakket wel bij u afgeleverd.
Graag verneem ik waarom u de levering van uw bestelling zo ontzettend slecht heeft bevonden.
Ik wens u nog een fijne dag.
Jessica Visser
team ecco-shop.nl

S d J

Duidelijke communicatie

Bestelling goed afgeleverd

Jammer dat het retour verzenden betaald moet worden

Meijerink schoenen

Jammer als de schoenen niet passen en je retour zend moet je dat zelf betalen dat moeder niet aan om schoenen te gaan kopen online

Veel in de opruiming

Gratis terugzenden