Hetty

Schoenen werden zoals beloofd zeer snel geleverd. En kwamen in goede staat aan

Snelle levering zoals wordt aangegeven

Jammer dat jullie site niet zo snel naar boven komt wanneer je op iets speciaals zoekt

Eric e

Prima verpakt en netjes afgeleverd.

Duidelijke beschrijving van het product

Nvt

o.a.schulski

Klantvriendelijk , goede service, groot assortiment

snelle reactie op vragen en aankoop .

Michiels

Prima behandeling.

Goede communicatie, snelle en goede levering.

n.v.t.

kaak-willemsen

De eerste bestelling was prima, fijne schoenen . Ik dacht bestel gelijk nog een paar. Schoenen waren niet dezelfde maat als die op de website stonden. Ik heb hierover gebeld, ze gaven aan dat het... De eerste bestelling was prima, fijne schoenen . Ik dacht bestel gelijk nog een paar. Schoenen waren niet dezelfde maat als die op de website stonden. Ik heb hierover gebeld, ze gaven aan dat het hun fout was en dat het verkeerd op de website stond . Ik kon de schoenen retourneren en het geld plus verzend kosten terug ontvangen. Maar helaas! Wel de kosten van de schoenen terug ontvangen maar niet de verzendkosten van 7.25 euro , dit was mij wel beloofd in de mail.

communicatie kan beter

Van der hoek

Prima, snel geleverd.

Goede aanbiedingen

J.van Oort

Prima online site. Winkel gebelt voor overige vragen over product vriendelijk geholpen.

Foto's

Ik mis de beschrijving van brede of smalle van de schoen bij wreef.

snelle levering. makkelijk mee in contact te komen

Mathilde

Enigszins onaangenaam verrast

Snelle levering, mooi assortiment schoenen

Er zat een fors kleurverschil tussen de rechter- en linkerschoen. Hoewel de schoenen afgeprijsd waren, was het fijn geweest dat Meijerink dat gemeld had. Ik ging er vanuit nieuwe, ongeschonden... Er zat een fors kleurverschil tussen de rechter- en linkerschoen. Hoewel de schoenen afgeprijsd waren, was het fijn geweest dat Meijerink dat gemeld had. Ik ging er vanuit nieuwe, ongeschonden schoenen te kopen.

Reactie Meijerink Schoenen:

Bedankt voor het geven van uw review.
Alle schoenen, die wij versturen, zijn nieuw. De schoenen worden tijdens het inpakken gecontroleerd, blijkbaar is deze controle niet goed uitgevoerd. Onze excuses hiervoor.
U geeft aan dat de schoenen zijn verkleurd, klopt het dat u dit nog niet bij ons heeft gemeld?
Graag ontvangen wij de verkleurde schoenen van u retour.
Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.
Jessica Visser
team meijerink-schoenen.nl

Karen van der Stal

Heel sleht

Graag de juiste schoenen leveren en geen schoenen verkopen die niet meer op voorraad zijn

Reactie Meijerink Schoenen:

Bedankt voor het geven van uw review.
Graag licht ik de situatie even toe. U heeft bij ons een paar schoenen besteld en per abuis hebben wij u een verkeerd paar schoenen verstuurd. Super vervelend en hiervoor bied ik u nogmaals mijn excuses aan.
Tussen het versturen en constatering zijn de schoenen, die u wel had besteld, helaas uitverkocht.
Om deze reden is het aankoopbedrag aan u terugbetaald.
Jessica Visser
team ecco-shop.nl