Ik zocht extra brede schoenen met klittenbandsluiting voor mijn vader van 93 jaar en kwam via internet bij Meijerink terecht. Het eerste paar bestelde schoenen bleek te smal. Via de telefoon... Ik zocht extra brede schoenen met klittenbandsluiting voor mijn vader van 93 jaar en kwam via internet bij Meijerink terecht. Het eerste paar bestelde schoenen bleek te smal. Via de telefoon gevraagd of dezelfde schoen in een bredere variant nog leverbaar was. Dit bleek niet het geval, maar Mandy wees mij op de Finn Com Nasca die volgens haar een goed alternatief zouden zijn. Na levering blijken deze schoenen uitstekend te passen en voldoen aan alle wensen.

Het goede telefonische advies van Mandy en de snelle levering en goede afhandeling van de retourzending.

Geen.

Piet

Super

Goede beschrijving

Goed zo

Marcella Willemse

Uniek en verrassend

De schoenen die op de website stonden, kwamen in huis en ik ben er ontzettend blij mee. Ze zijn precies zoals beschreven 'forest' ecco laarsjes, en ze kleuren prachtig groen zoals de ''forest' en... De schoenen die op de website stonden, kwamen in huis en ik ben er ontzettend blij mee. Ze zijn precies zoals beschreven 'forest' ecco laarsjes, en ze kleuren prachtig groen zoals de ''forest' en geven mij niet alleen het gevoel dat ik een slimme aankoop heb gedaan omdat de schoenen stevig zijn, maar ze voelen ook nog elegant en vrouwelijk aan.

Het is niet helemaal duidelijk hoe je schoenen terug moet brengen op de website, er staat alleen bij hoe het gratis in een ecco shop geleverd kan worden maar geen tips voor GLS of Post nl punt bij.

Anne Eijwoudt

Prettige en snelle service

Geen beoordelingen

Geen beoordelingen

Overzichtelijk

Filters naast het overzicht en niet eronder

Jeannet van Schaik

Snelle levering en eveneens snelle en correcte afhandeling vd retour

ongecompliceerd bestelsysteem en snelle levering

informatie over de leest vh schoenmerk zou behulpzaam zijn
(Think! hanteert verschillende breedtes)