J.meijerink

Product zoals verwacht

Jammer bij terugzending portokosten

Koppert

Schoenen op donderdag besteld, dan zouden ze vrijdag of maandag toch geleverd moeten worden. Op maandag bericht ontvangen dat ze verstuurd worden. Grote kans ze bij de buren belanden. Ik wil dat... Schoenen op donderdag besteld, dan zouden ze vrijdag of maandag toch geleverd moeten worden. Op maandag bericht ontvangen dat ze verstuurd worden. Grote kans ze bij de buren belanden. Ik wil dat niet en hou daar met bestellen rekening mee. Ligt trouwens niet aan de buren maar ik wil ze niet lastig vallen. Beetje jammer.

Misschien de schoenen.

Verstuur de volgende werkdag

DICK HORST

Zeer goed, snelle service

Na bestellen direct verzendklaar gemaakt

De mail gaf aan morgen ( donderdag ) geleverd maar kwam op vrijdag.
De mail gaf aan morgen ( donderdag ) geleverd maar kwam op vrijdag.
Op zich niet erg maar aangezien ik donderdag niet aanwezig was heb ik het op een aflever punt 8 km verderop ( Lienden ) laten afleveren terwijl ik op vrijdag vrij en thuis was. Nu alsnog naar Lienden gereden, jammer onnodig meer niet.

Margret Bruins

Goede site,goede afwikkeling van de bestelling.Goede email communicatie en levering door GLS

Gewoon goed

De berichtgeving/bevestiging van de bestelde producten zag er wat amateuristisch uit.Daarin valt zeker winst te behalen

hendriks

Vlotte aflevering

snelle en correcte aflevering

geen verbetertips

anoniem

Schoenen gekocht

op tijd en correct geleverd

niks meer aan doen

Nele Wijns

Oké. Leuke schoenen, goede prijzen, aan communicatie is nog wat werk

Goede duidelijke foto's, maattabel is correct en handig, veel informatie over de schoenen (vooral mbt steunzolen is dit een duidelijke meerwaarde)

Communicatie over de levertermijn. Als nieuwe klant begon ik erg ongerust te worden toen mijn producten na een week nog niet verzonden waren. Een eenvoudig mailtje om te laten weten dat het erg druk... Communicatie over de levertermijn. Als nieuwe klant begon ik erg ongerust te worden toen mijn producten na een week nog niet verzonden waren. Een eenvoudig mailtje om te laten weten dat het erg druk is en de verzending daarom wat langer duurt, was voor mij voldoende geweest. Andere mensen hebben het misschien nodig dat dit vooraf gemeld wordt.

Patrick

Snel en gemakkelijk online besteld

Goede aanbieding

Gratis verzendkosten en retour

Ans

Alles verliep soepel

Duidelijke website

Quintus

Uitstekend

Eenvoudige bestellen en goede helpdesk ivm levering

GLS is niet altijd betrouwbaar en geeft onjuiste informatie mbt levering