Als iemand in kennissen kring omgeving fiso nodig heeft
Dat blijkt uit de positieve antwoorden die ik op voorgaande vragen heb gegeven. Hij is goed en legt steeds uit wat en waarom hij iets doet.
Frits Verdult
De deskundigheid en advies van patiënt opvolgen. Op vraag of er dry needle toegepast kon worden omdat ik daar goede ervaring mee had, werd hier gelijk positief op gereageerd.
Deskundige hulp en goede uitleg
Ze Is zeer begaan met de patiënt geïnteresseerd en heel kundig. Een echte Top Fysiotherapeute. Ben heel tevreden over haar.
Jolanda Brand
Ze neemt mij heel serieus en vertelt tijdens de behandeling wat ze gaat doen
Niet zo erg tevreden over locatie Eindhoven. Onderlinge communicatie is niet beter dan in een regulier ziekenhuis, gemiddelde wachttijd voor fysio langer dan bij andere fysiotherapeuten. Een hoop...Niet zo erg tevreden over locatie Eindhoven. Onderlinge communicatie is niet beter dan in een regulier ziekenhuis, gemiddelde wachttijd voor fysio langer dan bij andere fysiotherapeuten. Een hoop beloftes bij de start van een behandeltraject, maar uiteindelijk blijft er weinig van over. Administratie bij afdeling fysiotherapie een puinhoop. Goed begin, teleurstellend einde.
Gedegen voorbereid , motiverend en toch ook streng of je de oefeningen wel (goed) doet
Helen van rijst is de beste en zorgzaamste fysio therapeut die ik heb gehad echt een top vrouw als ik terug zou komen wil ik zeker weer bij Helen