Hij neemt mijn klachten serieus en ook wanneer ik een andere klacht heb dan waarvoor ik behandeld wordt dan heeft hij daar alle aandacht voor. En geeft advies.
Zij is zeer deskundig
Freek is breed geschoold en weet wat hij doet.
Ik zou Tim 10/10 aanraden voor zorg. Hij is betrokken, professioneel, vrolijk en motiverend. De bereikbaarheid en punctualiteit van melius zelf laat echter erg te wensen over dus vandaar een...Ik zou Tim 10/10 aanraden voor zorg. Hij is betrokken, professioneel, vrolijk en motiverend. De bereikbaarheid en punctualiteit van melius zelf laat echter erg te wensen over dus vandaar een 8. Dit heeft dus niks met Tim zelf te maken.
Flip Van den Elshout
Behandeling wordt goed besproken.
Duidelijk, betrokken en toont intresse
Goede behandeling, goed benaderbaar en goede communicatie,
Iwan Silvius
Zeer goede fysio, welke rekening houdt met mijn fysiek. Normale behandelingen kunnen een averechts hebben. Fysiotherapeut weet dat ik met meer beleid behandeld moet worden
Freek is heel fijn in de omgang, neemt wat je verteld heel serieus en gaat er dieper op in om zoveel mogelijk duidelijkheid te krijgen. Ook niet te flauw om een stapje extra voor je te zetten