Ik had Brenda als behandelaar en ik vond haar heel vriendelijk en behulpzaam.
Goede begeleiding en behandeling
Hij is heel goed in zijn werk .Hij is vriendelijk en behulpzaam.Luisterd goed en staat open voor suggesties
Marlisa Weeland
Een fijne fysio die veel kennis heeft. Hij kijkt gericht naar de problemen en behandelt datgene wat nodig is. Ik heb meer behandelingen nodig gehad dan gepland maar het resultaat gehaald. Zeker een...Een fijne fysio die veel kennis heeft. Hij kijkt gericht naar de problemen en behandelt datgene wat nodig is. Ik heb meer behandelingen nodig gehad dan gepland maar het resultaat gehaald. Zeker een aanrader als je met rug, nek, hoofdpijn klachten zit.
Kundig, vriendelijk, duidelijk, rustig.
Ik ben gewoon zeer tevreden. En als het weer goed ging sloten we het ook af geen onnodige behandelingen. En ik boekte ook gelijk weer vooruitgang als ik was geweest.
Hij is kundig en gaf goede adviezen om beter te kunnen bewegen en spieren te versterken; oefeningen waren erop afgestemd
Agnes Ouwendijk Kertesz
Pijnbestrijding, ,Dokter Dakheel,kundig ,vriendelijk,Top10++,ook de rest van personeel in Roermond,zo vriendelijk
Ine van Merendonk
Professionele aanpak, deskundige behandeling en prettig medemenselijk contact.