1988 beoordelingen

Bestelde producten naar wens

1988 Reviews

Ton Daalhuizen

Zeer goede ervaring! Snelle levering en goede kwaliteit!

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen!

HENDRIK SONCK

Aangename kennismaking met de verkoper Jan gehad. Het leek alsof we elkaar al vaker gehoord hadden.
Heel begripvol en behulpzaam. Had betalingswijze verkeerd aangevinkt tijdens mijn bestelling maar na telefonisch contact met Jan Willem was dit in geen tijd geklaard.

Heel snelle levering en duidelijke informatie op pagina. Dit ondergoed zit als gegoten en is heel gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Mijn edele delen hebben een heel comfortabel gevoel gekregen.... Heel snelle levering en duidelijke informatie op pagina. Dit ondergoed zit als gegoten en is heel gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Mijn edele delen hebben een heel comfortabel gevoel gekregen. Dat maakt een mens gelukkig toch.

Snelle verzending

JVld

Telefonische assistentie was zeer aangenaam en vlot. Het leek erop dat Janwillem zijn klanten kent. Een warm onthaal zoals in een goede en bekende buurtwinkel, en de klant is er koning.

Het product prijst zichzelf aan, zoals goede wijn geen krans behoeft.
Aangename ondersteuning en tegemoetkoming van Janwillem, bij een technisch heuvel qua betaling.
Een tevreden klant...
Het product prijst zichzelf aan, zoals goede wijn geen krans behoeft.
Een tevreden klant komt terug.
Er worden aantrekkelijke kortingen gegeven.

1. Ik heb nu kwalitatief en confortabel ondergoed gevonden. Het heeft me wel enige tijd gekost ondergoed met een lage taille, of hoe men het ook noemt, te vinden. Misschien voor de webzoekmachine... 1. Ik heb nu kwalitatief en confortabel ondergoed gevonden. Het heeft me wel enige tijd gekost ondergoed met een lage taille, of hoe men het ook noemt, te vinden. Misschien voor de webzoekmachine enkele zoektermen in deze zin te geven.
2. Sommige producten moeten op een delicate wijze gewassen worden. Dit staat aangegeven op een label . Maar deze wordt wel verwijderd bij het eerste gebruik. Misschien kan hierover op de site iets weergegeven worden. Bvb.: op de winkelwagen vindt men een foto van het geselecteerde product. Mocht er een foto staan bij de afgehandelde bestellingen en hierbij op een of andere wijze de gebruiksaanwijzingen voor het wasonderhoud.

F.koolen

Zeer goed

Makkelijk bestellen

Meer keuzes

Snelle levering en nakomen van afspraken

Van veel producten zijn niet alle maten leverbaar

Sander

Bestelde een zwarte Clever onderbroek

Snel, duidelijk, professioneel. Persoonlijk kaartje bij de levering. Interessant boekje.

Meer merken verkopen.

Peters

Netjes en correct het bestelde optijd geleverd.

3 items in 1 envelop als brievenbus post is te veel, de bezorger had 2/3 van de envelop buiten de brievenbus laten hangen.

Ludo

Wij bestellen hier al jaren.
Super kwaliteit, blijft na vele keren wassen nog mooi.
Pasvorm is ook heel goed!

Snelle levering, ook in België.
Altijd hand geschreven kaart erbij, zo leuk! 👍