1988 beoordelingen

Mijn ervaring is goed

nee

nee

Eric

Mooi ondergoed, kwaliteit en snel geleverd

Veel keuze en duidelijke website

Franky Parmentier

Kan er nög niet zoveel over vertellen omdat het voor mij de eerst keer is dat ik er mee in contact kom. Maar vindt het spijtig dat je niet alle ondergoed in grotere maten vindt dan xl

Mooi geprezenteed

Grotere maten en zeker in de sexy ondergoed . Denk dat jullie nog meer op zoek moeten gaan naar meer speciale stukken

Bo Bruinsma

Overzichtelijk en snelle levering

overzichtelijk

in een oog opslag kunnen zien of je maat er is

Prima levering, mooi kwalitatief ondergoed

Kaatje

Positief! Zeer snelle assistentie bij problemen met de online bestelling. Goede feedback. Zeer snelle levering. Geleverd product voldoet aan de verwachtingen die gecreëerd werden door de foto's op... Positief! Zeer snelle assistentie bij problemen met de online bestelling. Goede feedback. Zeer snelle levering. Geleverd product voldoet aan de verwachtingen die gecreëerd werden door de foto's op de website. Mooi product.

Zie eerste commentaar.
Zeer toegankelijk omdat ze gemakkelijk te contacteren zijn (telefonisch en via e-mail) en zeer snel respons geven.

Lennar

Goede ervaringen! Prima service en ruime keuze

3 verschillende artikelen besteld en allen volgende dag al in huis

Behulpzaamheid en bereidwilligheid eventuele problemen op te lossen zelfs even buiten de 'verplichtingen' . In mijn geval wat rek in ruildatum ivm afwezigheid.

Ruilbon was niet in pakje bijgesloten. ( waarmee ruilen toch niet onmogelijk bleek, als gezegd, flexibele opstelling)

Kees

Prima info voorziening
Mail over zending komt niet altijd door.
Snelle reactie van klantenservice in deze.
Super producten

Prima. Snelle levering met de de nodige aandacht besteed