1988 beoordelingen

Bestelde producten naar wens

1988 Reviews

Vincent Nijland

Nadat ik enkele items in de verkeerde maat had besteld, kon ik deze kostenloos omruilen voor andere maten en zelfs een slip die duurder was omdat er 1 niet voorradig was kreeg ik toegestuurdzonder... Nadat ik enkele items in de verkeerde maat had besteld, kon ik deze kostenloos omruilen voor andere maten en zelfs een slip die duurder was omdat er 1 niet voorradig was kreeg ik toegestuurdzonder bijbetaling. Op mailtjes werd snel geantwoord. Alle lof voor Janwillem

Goed wat levering betreft. Wat minder tevreden over de kwaliteit van 2 van de 3 gekochte artikelen.

Reactie Menwantmore:

Beste Peter,
Hartelijk dank voor de review.
Beste Peter,
Hartelijk dank voor de review.
Kun je mij een mailtje sturen met waar je niet tevreden over bent? Wij zijn daar erg benieuwd naar en kunnen dan ook bekijken of we er iets aan kunnen doen. Graag mailen naar info@lingerie-4-men.com
Ik hoor het graag.
Alvast bedankt en sympathieke groet,
Janwillem
Lingerie 4 men

tevreden klant uit Nieuwkoop

Super snelle levering en met een leuke persoonlijke boodschap bij het pakketje

snel en persoonlijk

Goed. Geen klachten so far

Kvt007

Bye Hugo B. & Calvin K. underwear, buy Clever underwear!!! Product: 10/10! Service: .... 11/10!

Draagcomfort en super service

Wim Nicolaas

Het is mijn eerste ervaring om te bestellen bij Lingerie-4-men en die is bijzonder goed bevallen. Zeer klantvriendelijk, goede reactie, persoonlijk, integer verpakt, snel. Ik ben uitermate tevreden... Het is mijn eerste ervaring om te bestellen bij Lingerie-4-men en die is bijzonder goed bevallen. Zeer klantvriendelijk, goede reactie, persoonlijk, integer verpakt, snel. Ik ben uitermate tevreden ook over de kwaliteit van het ondergoed.

De persoonlijke touch bij de eerste bestelling. Vond dat zeer attent, maar vooral ook persoonlijk. Niet overdun!

Niet van toepassing

evertse

Fijn bedrijf om lingerie te bestellen. Goede kwaliteit en merken.

snelle levering kwaliteit mooie merken

geen idee op dit moment

Goede service en afhandeling

Geweldig. het geeft een persoonlijk gevoel.

een handgeschreven kaartje bij de levering stellen wij zeer op prijs

Xander

Ik vind het een fijne, duidelijke website, de levering is snel en persoonlijk, ik ben zeer tevreden.

Persoonlijk tintje bij de bezorging geeft het gevoel dat ze je kennen.