1988 beoordelingen

Bestelde producten naar wens

1988 Reviews

Prima service, werd de volgende geleverd

Kwaliteit product

Grotere voorraad

klantvriendelijk

Bert Slurink

Prima contact over algemeen prima product, communicatie gaat goed

over het algemeen prima slips

bestelde producten naar wens, feedback goed kijken of slips ook een behoorlijke levensduur hebben, ik heb 3 slips gekocht alle 3 zijn na 5 maanden gescheurd. De klacht is bekend en is voor mij ook... bestelde producten naar wens, feedback goed kijken of slips ook een behoorlijke levensduur hebben, ik heb 3 slips gekocht alle 3 zijn na 5 maanden gescheurd. De klacht is bekend en is voor mij ook naar behoren opgelost.

Mans

Klant vriendelijkheid

Jawel de leversnelheid en de klantvriendelijkheid

Vier onderbroeken besteld

vriendelijke afwikkeling order

website klopt volgens mij niet altijd. Bij product staat volgorde s,m,xl,xxl, l. In dit geval durf ik large niet te selecteren

Reactie Menwantmore:

Beste Wil,
Hartelijk dank voor uw review!
Beste Wil,
Hartelijk dank voor uw review!
U kunt gewoon de large selecteren in dit geval hoor. De volgorde op de achtergrond wordt in dit geval niet goed weergegeven waardoor dit ook op de voorgrond niet goed uitkomt.
Vriendelijke groet,
Janwillem

Yannick W.

Altijd frisse en up to date artikelen. Altijd vriendelijk en behulpzaam in communicatie. Veel speciale acties wat het shoppen nog leuker maakt.

Ja, een persoonlijke aanpak in de vorm van een postkaart mee in elke verpakking vind ik een bijzonder leuke en sterk punt!
Betalen met Mister Cash of Maestro is een gemak voor de Belgische...
Betalen met Mister Cash of Maestro is een gemak voor de Belgische klant.

Ja, tijdens het bekijken van de foto's van één artikel in detail vallen de foto's te groot uit. Ze passen schijnbaar niet op het scherm wat echter benadelend werkt. Vaak is de tweede of derde foto... Ja, tijdens het bekijken van de foto's van één artikel in detail vallen de foto's te groot uit. Ze passen schijnbaar niet op het scherm wat echter benadelend werkt. Vaak is de tweede of derde foto van één artikel ook niet helemaal scherp wat een vaag idee geeft voor de klant van het artikel.
Voordat de nieuwe website online ging, ik denk een jaar geleden, was dit beter gelayout en geen probleem. Misschien kan dat een hulplijn bieden om dit te herzien op de nieuwe website.

Arvind

Top