Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Chris Martel

Kundig personeel met groot empatisch vermogen; betrokken, meedenkend, transparant naar nabestaanden. En respectvol naar de overledene.
Goed afspraken mee te maken.
Professionele...
Goed afspraken mee te maken.
Professionele organisatie die mooie volledige uitvaartdiensten verzorgen, dat alles voor een redelijk concurrente prijs!

Neen

Monique

De uitvaartverzorgster verdient een dikke pluim.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Jazeker, vond het heel jammer dat de familie geen afscheid kon nemen in het rouwcentrum.

Peter Roodbeen

Discreet, vriendelijk, hulpvaardig en weet de 'juiste snaar' te raken

Niet dat ik weet

Bos

Zeer positief

nee

Cornelia Alaimo-van Rooijen

Uitstekend, leven met je mee en doen meer dan zelfs even nodig is. Jeannette was fantasties.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee, het was allemaal geregeld.

Geerlings

Wij zijn heel tevreden over het verloop van de uitvaart ook heel tevreden over het begeleiden door de Heer Raymond Klos .

Jet Linthorst

Vriendelijke en accurate gesprekken en prima geregeld over t algemeen.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

piano regelen op korte termijn.

Wortel

Uitstekende ervaring

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

De enveloppe al bij het begin gelijk aan mensen overhandigen zodat deze in rust geschreven kunnen worden.
Dus gelijk als de kaarten zijn uitgezocht en het aantal kaarten bekend is

Zsuzsan Proos Huijsmans

Vanaf het eerste telefoontje zijn wij zeer prettig te woord gestaan. De uitvaartbegeleider en zijn diverse collega's hebben alles prima uitgevoerd en begeleid. Echt een fijne ondersteuning. Perfect.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee, de uitvaart was perfect geregeld. Enige wat ik mij realiseerde dat bv een gesprek na de crematie in het kader van nazorg wel prettig was geweest. Op zich puur een constatering, geen gebrek.

Wortel

Uitstekend

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

De enveloppe al bij het bespreken van kaarten achterlaten zodat deze in alle rust alvast geschreven kunnen worden terwijl kaarten gedrukt worden