Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?
Voogd
Heel fijn
De Witte
Geweldig
Van der Meer-van Dilst
Correct, vriendelijk en deskundig
Wessel
Medelevend, betrokken, efficiënt, foutloos en uiterst correct is mijn kernachtige samenvatting m.b.t. de samenwerking met Meride.
Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?
neen alles was prima geregeld
Van Haaster
Breebaart
Effectief en accuraat handelend
nee
Kruidhof
Zeer professioneel bedrijf de medewerkers hadden een prettige attitude.
Hiwat-Harry
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop jullie alles opgepakt hebben. En keurig hebben gehouden aan de gemaakte afspraken. En de manier waarop jullie alles afgehandeld hebben. Ik...Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop jullie alles opgepakt hebben. En keurig hebben gehouden aan de gemaakte afspraken. En de manier waarop jullie alles afgehandeld hebben. Ik heb nu meer vertrouwen in jullie. En zal jullie zeker aanbevelen aan derden. En de uitvaart bezorgster was SUPER . Ze werkt met haar hart. Ik voelde echt haar meebeleven. Zij was heel dichtbij. Nog bedankt voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben.