Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?
Gruijs
We zijn zeer tevreden over Meride. Met name Robin Dissels heeft ons perfect geholpen en heeft de uitvaart goed verzorgd.
Talamini - van der Valk
Heel prettig. Niet opdringerig.
Schoonderwoerd-Spijkers
Fijn en warm contact. Meedenkend en meelevend.
Kuperus
Uitstekend!
nee.
Lippmann
Goede begeleiding en ondersteuning.
Lous Mansveld - Schiller
Wij zijn heel erg tevreden. Alles is gegaan zoals wij dat wilden. Iedereen was vriendelijk en betrokken. Wij waren heel erg blij en verrast dat met de kist twee boomstronken mee kwamen waar de kist,...Wij zijn heel erg tevreden. Alles is gegaan zoals wij dat wilden. Iedereen was vriendelijk en betrokken. Wij waren heel erg blij en verrast dat met de kist twee boomstronken mee kwamen waar de kist, die buiten zou komen staan, op gezet kon worden. Dat liet zien dat er naar mij was geluisterd en er is meegedacht. Verder is het boekje dat ik kreeg heel handig.
Prince
Correct en goed
Wasse
Voor ons was het allemaal positief
Kooijman-van Diggelen
Uitstekende begeleiding,persoonlijke aandacht,en luisterde goed naar wat de ander wilde.Prettig persoon om ,om je heen te hebben.Alles was tot in de puntjes geregeld!
Vening
Alles verliep professioneel met een persoonlijke kleuring. Heb dat als ondersteunend ervaren!