Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Natali Eind

We zijn heel erg goed begeleid.

Nee niets

Sergio Rodriguez Hernandez

Vanaf de eerste telefoon… transport naar rouw centrum als begeleiding door Freddy was uitermate goed. Freddy heeft mij het gevoel gegeven niet alleen voor te staan. Heeft in alles geholpen tot in de... Vanaf de eerste telefoon… transport naar rouw centrum als begeleiding door Freddy was uitermate goed. Freddy heeft mij het gevoel gegeven niet alleen voor te staan. Heeft in alles geholpen tot in de details. Het zijn allemaal mensen die behalve verstand van zaken hebben ook een grote inbeeldingsvermogen hebben.

Niets

Sabine Swierstra

Uitvaart van mijn moeder door Tamara Helbig-Vaartjes. Wat een lieve, geduldige vrouw. Ze denkt echt mee.

Jean pierre

Oplichters prijzen

Oplichters

Reactie Meride:

Geachte heer, mevrouw,
Geachte heer, mevrouw,
Wat jammer dat u niet gereageerd heeft op mijn verzoek om uw klacht kenbaar te maken. Uw gegevens komen niet voor in onze administratie, wat zou kunnen betekenen dat wij geen uitvaart in uw opdracht hebben verzorgd. Indien dit wel zo is wil ik u nogmaals verzoeken om contact met ons op te nemen zodat wij uw opmerking kunnen bespreken. Wij zijn geen oplichters en als u van mening bent dat wij dat wel zijn dan wil ik daar graag met u over in gesprek.

Eric Barnhoorn namens P.J. Faber

Bijzonder warm en goed georganiseerd bedrijf met professionele uitvaartbegeleidster, Yvonne Kuitenbrouwer.

Totaal niet

B de Zwaan

Wij hebben de uitvaart van onze moeder laten verzorgen door Meride. Yvonne heeft ons van begin tot eind begeleid.
Yvonne hebben wij ervaren als doortastend, kalm en invoelend in ons, de...
Yvonne hebben wij ervaren als doortastend, kalm en invoelend in ons, de rouwende.
Deze combinatie die aan de ene kant doortastend was qua wensen en mogelijkheden was fijn in een tijd dat je het als nabestaande ook niet meer weet. Keuzes maken met de familie is met Yvonne een efficient en fijn proces.
De andere kant van Yvonne is menselijk en ziet gelijk aan ons of iets goed voelt of toch nog even overdenken.
Op de dag van de uitvaart zelf was Yvonne onzichtbaar en toch voelbaar aanwezig zodat we ons vrij voelde en toch gesteund op momenten van verdriet maar ook organisatorische momenten zoals ontvangst, inzet muziek en uitgeleide van de gasten.
Ook de bereikbaarheid en de manier v communiceren was goed en adequaat!
Wij, als zussen hebben Yvonne ervaren als warm menselijk baken in een tijd die verdrietig en onwerkelijk is.
E en B. de Zwaan Delfzijl

Niets gemist

Schutte

De uitvaart van mijn opa was zo goed geregeld en alles is zo respectvol behandeld door Lienke Wolff. Zij doet dit met passie voor het vak en dat merk en voel je ook. Wij zijn haar heel erg dankbaar... De uitvaart van mijn opa was zo goed geregeld en alles is zo respectvol behandeld door Lienke Wolff. Zij doet dit met passie voor het vak en dat merk en voel je ook. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat zij dit voor ons geregeld heeft!

Wendy bongaars

We willen jullie bedanken voor de zeer goede hulp en respect voor mijn moeder zeer aardig ik kon mijn verhaal kwijt ze namen echt de tijd voor je en troosten je heel erg bedankt in deze moeilijke... We willen jullie bedanken voor de zeer goede hulp en respect voor mijn moeder zeer aardig ik kon mijn verhaal kwijt ze namen echt de tijd voor je en troosten je heel erg bedankt in deze moeilijke periode

john

Angelique heeft de uitvaart voor mijn vrouw geregeld op 23-09-22 vanaf het eerste contact voelde alles goed aan, duidelijke informatie en communicatie een echt geslaagde uitvaart. heb er geen spijt... Angelique heeft de uitvaart voor mijn vrouw geregeld op 23-09-22 vanaf het eerste contact voelde alles goed aan, duidelijke informatie en communicatie een echt geslaagde uitvaart. heb er geen spijt van dat ik dit door angelique heb laten doen

nee

Truus de Rooij

De uitvaart van mijn moeder is perfect verlopen mede dankzij de inbreng en expertise van Els. Wij kijken met dankbaarheid terug op een mooi afscheid dat we naar ons gevoel als familie samen met Els... De uitvaart van mijn moeder is perfect verlopen mede dankzij de inbreng en expertise van Els. Wij kijken met dankbaarheid terug op een mooi afscheid dat we naar ons gevoel als familie samen met Els hebben gedaan.

nee