Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?
Wilmink - Best
Uitstekende begeleiding met aandacht en interesse voor alle persoonlijke wensen.
Vogel
Deze week een goed vorgde uitvaart gekregen op Zeister Bosrust. Perfect geregeld en professionele dragers.
Judith
Voor, tijdens en na het overlijden van mijn schoonmoeder heeft Els Hogervorst ons met raad, daad en humor bijgestaan. We kregen de ruimte om zelf dingen te regelen. Els dacht mee en vulde aan waar...Voor, tijdens en na het overlijden van mijn schoonmoeder heeft Els Hogervorst ons met raad, daad en humor bijgestaan. We kregen de ruimte om zelf dingen te regelen. Els dacht mee en vulde aan waar nodig. Een hele fijne samenwerking. Dank je wel Els.
Joni
Angelique heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid. Zij is een zeer ervaren, meedenkend en zachtaardig persoon. Ik zou Meride zeker aanraden aan iedereen die met zorg en liefde afscheid wil nemen...Angelique heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid. Zij is een zeer ervaren, meedenkend en zachtaardig persoon. Ik zou Meride zeker aanraden aan iedereen die met zorg en liefde afscheid wil nemen van een dierbare.
N.v.t.
Pakbeers
Reeds de 2e keer alles goed geregeld
Nvt
Helaas werd het duurder dan afgesproken. Ook discretie kan beter
Juiste prijsopgave.
Peter Stam
Beste, Ik wil u bedanken voor de begeleiding van de laatste rust plaats van mijn moeder. Ik kreeg te maken met u vertegenwoordiger Slivia Hoogendoorn. Deze mevrouw moet u koesteren...Beste, Ik wil u bedanken voor de begeleiding van de laatste rust plaats van mijn moeder. Ik kreeg te maken met u vertegenwoordiger Slivia Hoogendoorn. Deze mevrouw moet u koesteren als werknemer. Zij is zeer professioneel en leeft enorm mee met haar client, ik kan haar een ieder aanbevelen. Silvia, Bedankt Peter Stam.
Nee.
Dingena - Kroes
Enorm fijn! Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen in deze moeilijke periode.
Carla
Mijn man is toch nog vrij plotseling overleden Geen ervaring met uitvaart regelen ze hebben moeilijke dingen uit handen genomen en uitstekend geholpen met alle beslissingen Ben ze zeer...Mijn man is toch nog vrij plotseling overleden Geen ervaring met uitvaart regelen ze hebben moeilijke dingen uit handen genomen en uitstekend geholpen met alle beslissingen Ben ze zeer dankbaar het was geweldig!!
Niets
Dijkstra