Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Marianna Spiegel

Prettige ervaring, alles op tijd verzorgd en netjes geregeld.

V.J.W. Groot

Uitermate prettige ervaring zoals Mevr. Hogevorst ons heeft begeleid.

Neen.

Agaath Reijnders-Liefting

Simone Cohen de Lara heeft bij ons de uitvaartverzorging gedaan en alles is helemaal correct verlopen. De dragers waren lang en slank, vanwege corona was er ook live stream en omdat we zelf niet in... Simone Cohen de Lara heeft bij ons de uitvaartverzorging gedaan en alles is helemaal correct verlopen. De dragers waren lang en slank, vanwege corona was er ook live stream en omdat we zelf niet in staat waren om een lezing te geven, heeft zij dat voorgelezen. En bij het verzorgingshuis heeft ze zowel binnen als buiten een woordje gedaan voor het personeel en bewoners die afscheid van mijn man wilden nemen. Alles was correct en zeer verzorgd. De rouwmis, muziek, koffie/thee met petit fourtjes . Geweldig, we kunnen terug zien op een mooi afscheid.

Niets

fam onderwater

Crematie verzorgen van mijn partner

nee

Venhuis Kooijman

Betrokken, slagvaardig, accuraat, zeer verzorgd, zorgvuldig, vriendelijk, betaalbaar, voldoende ruimte voor eigen inbreng, sturend waar nodig, ondersteunend

nee

Willem Boutkan

In een woord fantastisch, geweldig, super, vol respect voor overledene en familie tot het laatst. Voortaan zal ik op u altijd een beroep doen, altijd. Jullie hebben ons zo geweldig geholpen. Alles... In een woord fantastisch, geweldig, super, vol respect voor overledene en familie tot het laatst. Voortaan zal ik op u altijd een beroep doen, altijd. Jullie hebben ons zo geweldig geholpen. Alles wat jullie vooraf gezegd hebben is ook zo uitgevoerd en meer. Hartelijk dank voor alles. Willem Boutkan

neen

Anneke

Prima/ Els was hele goed bereikbaar, prettig in de omgang en regelde alles heel snel.

Hans Bakker

Zeer goede behartiging van de wensen en mogelijkheden .
Fijne medewerkers

niets gemist

Monique Swart

Na het overlijden van mijn moeder heeft Vanessa Baloe de uitvaartplechtigheid samen met mij geregeld. Het contact met Vanessa was zéér prettig. Ook de afhandeling van de polissen werd door haar... Na het overlijden van mijn moeder heeft Vanessa Baloe de uitvaartplechtigheid samen met mij geregeld. Het contact met Vanessa was zéér prettig. Ook de afhandeling van de polissen werd door haar opgepakt. Ondanks het verdriet heb ik het gevoel dat Vanessa alles zeer goed heeft afgehandeld en geregeld.

Busscher

Prettig

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Persoonlijk gesprek na de crematie